compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

Astérix aux jeux olympiques

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch

Asterix en Obelix helpen de jonge Galliër Alafolix om de prinses Irina te trouwen. Ze moeten daarvoor deelnemen aan de Olympische Spelen, het opnemen tegen de verschrikkelijk Brutus en afkomen van de vader van Alafolix: Julius Caesar.
Delen op facebook
Astérix aux jeux olympiques
België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, 2008, 110 min,

bijzonderheden

De film is met een budget van 78 miljoen euro de op-één-na-grootste Franse productie allertijden. The Fifth Element (1997) was met 90 miljoen nog groter.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Astérix aux jeux olympiques is de derde Asterix-speelfilm. De twee andere films waren: Astérix et Obélix contre César (1999) en Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre (2002). Gérard Depardieu neemt voor de derde keer de rol van Obelix voor zijn rekening.

Astérix aux jeux olympiques - Bioscopen, Tijden & Tickets

Astérix aux jeux olympiques in de bioscoop

Wil je Astérix aux jeux olympiques zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Asterix en Obelix helpen de jonge Galliër Alafolix om de prinses Irina te trouwen. Ze moeten daarvoor deelnemen aan de Olympische Spelen, het opnemen tegen de verschrikkelijk Brutus en afkomen van de vader van Alafolix: Julius Caesar.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Banque Populaire Images 7, Canal+, Canal+ España, Constantin Film, La Petite Reine, Motion Investment Group, Pathé Renn Productions, SOROlla Films, TF1 Films Productions, TriPictures

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur