compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Aus dem Nichts

Aus dem Nichts

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

drama

Pitch van Aus dem Nichts
Delen op facebook
Aus dem Nichts
Nederlandse première: 29-3-2018
Duitsland, 2017, 106 min,
Als Katja's man Nuri en zoontje Rocco omkomen bij een bomaanslag door neonazi's, neemt Katja het recht in eigen hand.
trailer en bijzonderheden over Aus dem Nichts
Gebaseerd op de zogenaamde NSU-moorden in Duitsland, waarbij de Nazionalsozialistische Untergrund tussen 2000 en 2007 tien moorden pleegde.
Aanloop van Aus dem Nichts
Geregisseerd door Fatih Akin, die ook Gegen die Wand maakte. Diane Kruger speelde de rol van Bridget von Hammersmark in Inglourious Basterds.
BioscoopAgenda van Aus dem Nichts

Aus dem Nichts in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Aus dem Nichts zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Katja's man Nuri en zoontje Rocco komen om bij een bomaanslag door neonazi's. Na een onbevredigende uitspraak van de rechter, gaat Katja haar eigen weg. Met Diane Kruger.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Een verhaal over familie, recht en wraak, geïnspireerd op de rechts-extremistische moorden in Duitsland en de daaropvolgende rechtszaak in 2013.

In één tel verandert het leven van Katja voor altijd. Bij een bomaanslag komen haar man Nuri en zoontje Rocco om het leven. Het duurt niet lang voordat de politie twee verdachten arresteert. Het blijkt een jong stel te zijn met een neo-nazi achtergrond. Tijdens de rechtszaak wordt Katja bijgestaan door Danilo, advocaat en beste vriend van Nuri. Maar na de onverwachte uitspraak van de rechter neemt Katja het heft in eigen handen.
Een verhaal over familie, recht en wraak, geïnspireerd op de rechts-extremistische moorden in Duitsland en de daaropvolgende rechtszaak in 2013.
Aus dem Nichts is de nieuwe film van Fatih Akin (Gegen die Wand, Auf der Anderen Seite) met in de hoofdrol Diane Kruger (Inglourious Basters). De film won de Golden Globe voor Beste Buitenlandse Film en staat op de shortlist voor de Oscars. Kruger won voor haar rol de prijs voor Beste Actrice op het Filmfestival van Cannes.