compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 9-5 t/m 15-5
Film van de week!
MENU

Becoming Astrid

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Becoming Astrid

Alba August (Astrid)

Alba August (Astrid)

Delen op facebook
Becoming Astrid
Nederlandse première: 29-11-2018
Denemarken, Zweden, 2018, 123 min,

Astrid Lindgren maakt een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop van haar leven bepaalt. Ze volgt haar hart en ontwikkelt zo haar passie voor schrijven.

Bekijk bij:

Cinemember

Becoming Astrid trailer en bijzonderheden

Schrijfster Astrid Lindgren is bekend van Pippi Langkous, Ronja de Roversdochter en De Gebroeders Leeuwenhart. Ze schreef naast kinderboeken ook voor volwassenen. Haar boeken zijn vertaald in bijna 90 talen in 100 landen. Ze verkocht in totaal meer dan 100 miljoen exemplaren.

Trailer van Becoming AstridBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Becoming Astridhttps://i1.ytimg.com/vi/FocMwwOB1ts/hqdefault.jpg2018-09-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur en kinderboekenschrijfster Pernille Fischer Christensen maakte eerder Someone You Love (2014), En familie (2010) en A Soap (2006).

Becoming Astrid - Bioscopen, Tijden & Tickets

Becoming Astrid in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Becoming Astrid zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Biopic over de schrijfster van Pippi Langkous. Als jonge vrouw maakte Astrid Lindgren een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop van haar leven zou bepalen.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Als jonge vrouw maakte Astrid Lindgren een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop van haar leven zou bepalen. Het gaf haar de kracht en het zelfvertrouwen een ander pad te kiezen dan van haar in die tijd werd verwacht. Ze volgde haar hart en ontwikkelde zo haar passie voor schrijven. Met haar fantasierijke kinderboeken als Pippi Langkous is ze wereldwijd een van de meest inspirerende en geliefde auteurs van ons tijdperk geworden en staat ze symbool voor de vrije mens die met conventies durfde te breken.

Productiemaatschappij: Avanti Film, DCM Productions, Det Danske Filminstitut (support), Film i Väst, Nordisk Film Production, Nordisk Film Production Sverige AB