compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Becoming Astrid

Becoming Astrid

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

biografie, drama, filmhuis

Pitch van Becoming Astrid
Alba August (Astrid)
Alba August (Astrid)
Delen op facebook
Becoming Astrid
Nederlandse première: 29-11-2018
Denemarken, Zweden, 2018, 123 min,
Astrid Lindgren maakt een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop van haar leven bepaalt. Ze volgt haar hart en ontwikkelt zo haar passie voor schrijven.
trailer en bijzonderheden over Becoming Astrid
Schrijfster Astrid Lindgren is bekend van Pippi Langkous, Ronja de Roversdochter en De Gebroeders Leeuwenhart. Ze schreef naast kinderboeken ook voor volwassenen. Haar boeken zijn vertaald in bijna 90 talen in 100 landen. Ze verkocht in totaal meer dan 100 miljoen exemplaren.
Aanloop van Becoming Astrid
Regisseur en kinderboekenschrijfster Pernille Fischer Christensen maakte eerder Someone You Love (2014), En familie (2010) en A Soap (2006).
BioscoopAgenda van Becoming Astrid

Becoming Astrid in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Als jonge vrouw maakte Astrid Lindgren een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop van haar leven zou bepalen. Het gaf haar de kracht en het zelfvertrouwen een ander pad te kiezen dan van haar in die tijd werd verwacht. Ze volgde haar hart en ontwikkelde zo haar passie voor schrijven. Met haar fantasierijke kinderboeken als Pippi Langkous is ze wereldwijd een van de meest inspirerende en geliefde auteurs van ons tijdperk geworden en staat ze symbool voor de vrije mens die met conventies durfde te breken.