compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 26-1 t/m 1-2
Film van de week!
MENU

Bed Rest

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch

De zwangere Julie Rivers en haar man verhuizen naar een nieuwe woning, waar ze uitkijken naar de komst van hun baby. Als Julie door complicaties tijdens de zwangerschap moet rusten en aan bed gekluisterd raakt, slaat de eentonigheid toe: alle dagen lijken op elkaar. Dan beginnen er zich onverklaarbare dingen voor te doen…...
Delen op facebook
Bed Rest
Nederlandse première: 16-2-2023
90 min,

Bed Rest trailer

Trailer van Bed RestBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bed Resthttps://i1.ytimg.com/vi/ZbbKfq6KZ5Y/hqdefault.jpg2023-01-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Bed Rest - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bed Rest in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

De zwangere Julie Rivers en haar man verhuizen naar een nieuwe woning, waar ze uitkijken naar de komst van hun baby. Als Julie door complicaties tijdens de zwangerschap moet rusten en aan bed gekluisterd raakt, slaat de eentonigheid toe: alle dagen lijken op elkaar. Dan beginnen er zich onverklaarbare dingen voor te doen…. Is het nieuwe huis behekst, of verliest Julie langzaamaan haar verstand?
Bed Rest is de debuutfilm van regisseur Lori Evans Taylor, waarvoor ze ook het script schreef. Melissa Barrera (In The Heights, Scream) neemt de hoofdrol voor haar rekening.