compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Before the Fire

**000
Waardering: 2/5

Pitch

In Before the Fire gooit een wereldwijde pandemie haar plannen als reizende tv-ster in de war en wordt ze gedwongen terug te keren naar haar geboortedorp. Dan blijkt een gevaarlijke figuur uit haar verleden het op haar gemunt te hebben, wellicht zelfs gevaarlijker dan het virus.
Delen op facebook
Before the Fire
Verenigde Staten, 2020, 90 min,

Bekijk bij:

meJane

Before the Fire trailer en bijzonderheden

Regiedebuut van regisseuse Charlie Buhler, die opzien baarde met haar film — over een pandemie — welke in première ging tijdens het Cinequest Film Festival vlak voordat de COVID-19-crisis in de VS echt losbarstte in première ging. Ze maakte eerder naam als de eerste zwarte vrouw die werd uitgeroepen tot Miss South Dakota in 2008. Ze was ook te zien als actrice in de film "Confessions of a Teenage Jesus Jerk" (2017).

Trailer van Before the FireBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Before the Firehttps://i1.ytimg.com/vi/C5XMjhhlR5A/hqdefault.jpg2021-02-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Jenna Lyng Adams is vooral bekend als tv-actrice in series als S.W.A.T. (2017– ) en The Kominsky Method (2018– ), ze speelde in enkele kleine speelfilms die niet in Europa zijn uitgebracht.

Before the Fire - Bioscopen, Tijden & Tickets

Before the Fire in de bioscoop

Wil je Before the Fire zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een wereldwijde pandemie dwingt een tv-actrice terug te keren naar haar geboortedorp, dan blijkt haar verleden even gevaarlijk te zijn als het oprukkende virus.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Madfire

Cast & Regisseur