compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Benzinho

Benzinho

***1/20
Waardering: 3.5/5

Loveling

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

drama, filmhuis

Pitch van Benzinho
Benzinho: Adriana Esteves (S?'nia) en Karine Teles (Irene)
Benzinho: Adriana Esteves (S?'nia) en Karine Teles (Irene)
Delen op facebook
Benzinho
Nederlandse première: 23-8-2018
Brazilië, Duitsland, Uruguay, 2018, 98 min,
Irene woont met haar man Klaus net buiten Rio de Janeiro. Haar oudste zoon Fernando is een zeer getalenteerde handballer en wanneer hij door een Duitse profclub wordt gescout, heeft Irene maar enkele dagen om over al haar angsten heen te komen.
trailer en bijzonderheden over Benzinho
De film won zowel de prijs voor beste Iberoamerikaanse film als die van de critici, tijdens Málaga Spanish Film Festival 2018.
Aanloop van Benzinho
Regisseur en scenarist Gustavo Pizzi maakte eerder Riscado (2010), waar ook Karine Teles en Otávio Müller in speelden. De jonge acteur Konstantinos Sarris is in Brazilië bekend geworden via twee tv-series.
BioscoopAgenda van Benzinho

Benzinho in de bioscoop

Wil je Benzinho zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een moeder moet binnen een paar dagen haar angsten overwinnen, waneer haar zoon gescout wordt door Duitse profhandbalclub.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Irene woont met haar man Klaus en hun vier zoons vlakbij Rio de Janeiro. De deur klemt, de kraan lekt, maar aan liefde geen gebrek in dit licht chaotische huishouden. Hun oudste zoon Fernando is een getalenteerd handbalspeler en wordt gescout door een Duitse profclub. Irene wist dat er een dag zou komen dat ze haar kind los zou moeten laten, maar met dit scenario had ze geen rekening gehouden. Toch heeft ze slechts een paar dagen om haar eigen angsten te overwinnen en haar zoon de wijde wereld in te laten trekken.