compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Between Mountains and Wars

Pitch

In Between Mountains and Wars komen Ester, Rifka en Laura vaak samen in de enige actieve synagoge van Bosnië en Herzegovina. Het zijn drie Sefardische vrouwen tussen de 79 en 87 jaar die dankzij niet-joodse buren en vrienden als kinderen, de jaren 1940-1945 door kwamen. Bijna een halve eeuw later deden de drie vrouwen hun uiterste best om hun medestadsgenoten te helpen de belegering te overleven, ongeacht hun etniciteit of religie.
Delen op facebook
Between Mountains and Wars
2022,

bijzonderheden

Sarajevo is een stad waar Sefardische joden meer dan vier eeuwen geleden hun toevlucht zochten, daar leeft de joodse gemeenschap vredig samen met hun islamitische, rooms-katholieke en Servisch-orthodoxe buren.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Between Mountains and Wars - Bioscopen, Tijden & Tickets

Between Mountains and Wars in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Between Mountains and Wars zien? Koop of huur de film hier:Drie Sefardische vrouwen overleefden de Tweede Wereldoorlog. In Sarajevo probeerden ze medestadsgenoten te helpen tijdens de oorlog van de jaren negentig.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur