compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU

Bicentennial Man

***00
Waardering: 3/5

Pitch

De huishoudrobot Andrew wordt langzaam maar zeker steeds menselijker; hij begint emoties en creativiteit te tonen. In een verhaal dat twee eeuwen duurt leert Andrew de complexiteit van menselijkheid. Degene die hem gemaakt hebben zien zijn menselijkheid echter als een defect en willen hem vernietigen.
Delen op facebook
Bicentennial Man
Duitsland, Verenigde Staten, 1999, 132 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Chris Columbus en acteur Robin Williams werkten al eerder samen in Nine Months (1995) en Mrs. Doubtfire (1993).

Bicentennial Man - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bicentennial Man in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Bicentennial Man zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De huishoudrobot Andrew wordt langzaam maar zeker steeds menselijker; hij begint emoties en creativiteit te tonen. In een verhaal dat twee eeuwen duurt leert Andrew de complexiteit van menselijkheid. Degene die hem gemaakt hebben zien zijn menselijkheid echter als een defect en willen hem vernietigen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 1492 Pictures, Buena Vista Pictures, Columbia Pictures Corporation, Columbia TriStar, Columbia TriStar Film, Columbia TriStar Films, Columbia TriStar Films de Argentina, Laurence Mark Productions, Radiant Productions, Touchstone Pictures

Cast & Regisseur

Oliver Platt

Rupert Burns
Embeth Davidtz

Little Miss / Portia
Stephen Root (I)

Dennis Mansky