compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 23-9 t/m 29-9
Film van de week!
MENU

Bing’s Dierenverhalen

Voor alle leeftijden

Pitch van Bing’s Dierenverhalen

Bing’s Dierenverhalen filmstill

Bing’s Dierenverhalen filmstill

Delen op facebook
Bing’s Dierenverhalen
Nederlandse première: 15-9-2021
2021, 71 min,

In Bing’s Dierenverhalen ontmoet je alle vriendjes van Bing. De allerleukste dierenverhalen die kinderen echt spannend vinden.

Bing’s Dierenverhalen trailer

Trailer van Bing’s DierenverhalenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bing’s Dierenverhalenhttps://i1.ytimg.com/vi/NIbsE0mqsco/hqdefault.jpg2021-08-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Bing’s Dierenverhalen - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bing’s Dierenverhalen in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Ontmoet Bings favoriete dieren en help Pico met haar dierenstickerboek! Samen kijken we Bings mooiste dierenverhalen en spelen we nieuwe spelletjes! Help Kikker haar huis te vinden, wordt vriendjes met Zonneschijn en help Vogel terug naar haar nest. Vanaf 15 september te zien op het grote doek, kom kijken naar een compilatie van de door jou gekozen allerleukste dierenverhalen!

Ontmoet al Bings favoriete dieren terwijl je Pico helpt om dierenstickers te vinden. We kijken Bings favoriete dierenverhalen en spelen daarna samen een aantal nieuwe dierenspelletjes! Help Kikker haar huis te vinden, wordt vriendjes met Zonneschijn in het park en help Vogel de weg terug naar haar nest te vinden. Vanaf 15 september te zien op het grote doek, kom kijken naar een compilatie van de door jou gekozen allerleukste dierenverhalen!