compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Black Lotus

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Black Lotus

Frank Grillo (Saban) en Pippi Casey (Angie)

Frank Grillo (Saban) en Pippi Casey (Angie)

Delen op facebook
Black Lotus
Nederlandse première: 13-4-2023
Nederland, Verenigde Staten, 2023, 90 min,

In Black Lotus is special forces-officier Matteo Donner uitgeblust en lijkt uitgespeeld, totdat de dochter van zijn beste vriend wordt ontvoerd, dan verandert de pittoreske Amsterdam tot een slagveld als Donner een eenmansoorlog voert tegen een misdaadsyndicaat.

Bekijk bij:

Black Lotus trailer en bijzonderheden

De film zit vol met bekende actie-acteurs uit Europa en ook de van special forces-officier Matteo Donner.

Trailer van Black LotusBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Black Lotushttps://i1.ytimg.com/vi/RtcbGNx3s1U/hqdefault.jpg2023-02-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur Todor Chapkanov, die veel ervaring heeft als assistent regisseur bij films als The Hitman's Bodyguard (2017).
Eerste filmhoofdrol van Rico Verhoeven, die afgelopen jaren in flink wat films zijn opwachting deed in bijrollen zoals Bon Bini Holland 3 (2022), De Film van Dylan Haegens (2018) en Kickboxer: Retaliation (2017).
Frank Grillo was eerder te zien in Captain America: Civil War (2016), The Hitman's Wife's Bodyguard (2021) en Copshop (2021).

Black Lotus - Bioscopen, Tijden & Tickets

Black Lotus in de bioscoop

Wil je Black Lotus zien? Koop of huur de film hier:Een ex-commando voert een eenmansoorlog door de straten van Amsterdam om de dochter van een vriend te redden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Elfvoudig wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven in zijn eerste hoofdrol in een internationale actiefilm. Hij voert een cast aan met o.a. Frank Grillo, Rona-Lee Shimon, Roland Møller en Kevin Janssens.

Nadat zijn beste vriend omkwam tijdens een gezamenlijke missie zwierf special forces-officier Matteo Donner (Rico Verhoeven), kampend met schuldgevoel, de wereld rond. Terug in Amsterdam belandt hij tussen explosies, rondvliegende kogels en crashende auto’s in een eenmansoorlog in de straten en op de grachten van de stad. Donner heeft daarbij maar één doel: het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend redden.

Productiemaatschappij: Black Lotus Europe (produced by), CAP, Interstellar Pictures, TDMP

Nieuws over Black Lotus