compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Blackbird

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Blackbird

Kate Winslet (Jennifer) en Mia Wasikowska (Anna)

Kate Winslet (Jennifer) en Mia Wasikowska (Anna)

Delen op facebook
Blackbird
Nederlandse première: 10-6-2021
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2019, 98 min,

In Blackbird is Lily stervende en is voornemens om tegen het einde van dit weekend met de hulp van haar man Paul euthanasie te plegen. Ze nodigt haar familie en haar oude beste vriendin Liz bij haar thuis uit, zodat ze haar laatste dagen samen kunnen doorbrengen. Maar er heerst spanning tussen haar dochters, de nerveuze Jennifer en de eigenzinnige Anna. Haar perfect uitgestippelde plan lijkt in het honderd te lopen.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Blackbird trailer en bijzonderheden

Een remake van de Deense film 'Silent Heart' uit 2014. De cast bestaat uit 8 mensen die zo hecht werden, dat ze na afloop besloten allen een tattoo te nemen van een Blackbird.

Trailer van BlackbirdBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Blackbirdhttps://i1.ytimg.com/vi/dhOP7GJiXNc/hqdefault.jpg2020-08-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Roger Michell maakte Tea with the Dames (2018), My Cousin Rachel (2017), Le Week-End (2013) en Enduring Love (2004).

Susan Sarandon speelde eerder een terminaal zieke moeder — die haar kinderen, ex-man en zijn nieuwe verloofde voorbereidde op haar naderende dood — in "Stepmom" (1998) met Julia Roberts en Ed Harris.

De cast is zeer bekend en Mia Wasikowska is naar verhouding de minst bekend, het grote publiek kent haar als Alice in Alice in Wonderland (2010), ze speelde ook in Madame Bovary (2014), Maps to the Stars (2014) en The Double (2013).

Blackbird - Bioscopen, Tijden & Tickets

Blackbird in de bioscoop

Wil je Blackbird zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

Een terminaal zieke moeder (Susan Sarandon) regelt om haar familie nog een laatste keer samen te brengen voordat ze sterft.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Lily (Susan Sarandon) is terminaal ziek. Na haar opties te hebben overwogen, besluit zij haar leven te willen beëindigen. Ze vraagt haar familie om nog eenmaal bijeen te komen voor haar afscheid. Maar al snel komt een onopgelost conflict tussen haar dochters, Jennifer (Kate Winslet) en Anna (Mia Wasikowska) bovendrijven…

Productiemaatschappij: Busted Shark Productions, Eclectic Pictures, Millennium Films, SF

Cast & Regisseur