compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Blind Ambition

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Blind Ambition

Blind Ambition filmstill

Blind Ambition filmstill

Delen op facebook
Blind Ambition
Nederlandse première: 1-12-2022
Australië, 2021, 96 min,

In Blind Ambition vormen vier mannen een wijnproefteam om namens Zimbabwe deel te nemen aan de World Blind Wine Tasting Championships, de Olympische Spelen van de wijnwereld. Tinashe, Pardon, Joseph en Marlvin vluchten uit Zimbabwe naar Zuid-Afrika waar ze onderaan de horeca-industrie beginnen, ze klimmen op totdat zij een barrière tegenkomen, hun gebrek aan wijnkennis — als lid van de Pinkster-gemeente drinken ze geen alcohol — en worden uiteindelijk sommeliers. Dan lonkt de avontuur om zich te meten met de besten van de wereld.

Bekijk bij:

meJane

Blind Ambition trailer

Trailer van Blind AmbitionBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Blind Ambitionhttps://i1.ytimg.com/vi/tR-_7amUve8/hqdefault.jpg2022-08-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Blind Ambition - Bioscopen, Tijden & Tickets

Blind Ambition in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Blind Ambition zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Vier mannen op de vlucht besluiten — zonder ooit eens wijn gedronken te hebben — deel te nemen aan de wijnproefkampioenschappen namens Zimbabwe en het ongelooflijke gebeurt: ze kwalificeren zich.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het ongelooflijke verhaal van vier mannen die de internationale wijnwereld op zijn kop zetten door als eerste team van Zimbabwe deel te nemen aan de World Blind Wine Tasting Championships, de Olympische Spelen van de wijnwereld.

Van vluchtelingen tot top-sommeliers. De documentaire Blind Ambition vertelt het ongelooflijke verhaal van vier mannen die de internationale wijnwereld op zijn kop zetten door als eerste team van Zimbabwe deel te nemen aan de World Blind Wine Tasting Championships, de Olympische Spelen van de wijnwereld. Winnaar van de Publieksprijs van het Tribeca Filmfestival.

Productiemaatschappij: Third Man Films

Cast & Regisseur

Robert Coe

Regisseur
Warwick Ross

Regisseur
Blind Ambition poster