compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 15-10 t/m 21-10
Film van de week!
MENU

Bloody Nose, Empty Pockets

***1/20
Waardering: 3.5/5

Pitch

In Las Vegas bevindt zich een bar met de veelzeggende naam 'The Roaring 20s'. Een plek waar een doorsnee van de samenleving samenkomt: oud, jong, wit, zwart, vrouw, man – en alles daartussenin. Om te drinken, te praten, ruzie te maken of te lachen...
Delen op facebook
Bloody Nose, Empty Pockets
Nederlandse première: 7-1-2021
Verenigde Staten, 2020, 98 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Bloody Nose, Empty Pockets - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bloody Nose, Empty Pockets in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

In Las Vegas bevindt zich een bar met de veelzeggende naam 'The Roaring 20s'. Een plek waar een doorsnee van de samenleving samenkomt: oud, jong, wit, zwart, vrouw, man – en alles daartussenin. Om te drinken, te praten, ruzie te maken of te lachen. Om de eenzaamheid te verdrijven en zich aan elkaar te verwarmen. Voor veel vaste bezoekers is de bar een tweede huiskamer; voor Michael, een aan lagerwal geraakte acteur die na sluitingstijd het café schoonmaakt, zijn enige. Maar hij en de vaste klanten moeten de realiteit onder ogen zien: het café sluit binnenkort voorgoed zijn deuren.De broers Bill Ross en Turner Ross leggen in Bloody Nose, Empty Pockets het laatste etmaal van deze bijzondere plek vast. Een ode aan de typisch Amerikaanse ‘dive’ bar, een nostalgische, feelgood film met de stilistische kenmerken van cinéma vérité.

Productiemaatschappij: Department of Motion Pictures

Cast & Regisseur