compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Blue Bayou

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Blue Bayou

Alicia Vikander (Kathy), Sydney Kowalske (Jessie) en Justin Chon (Antonio)

Alicia Vikander (Kathy), Sydney Kowalske (Jessie) en Justin Chon (Antonio)

Delen op facebook
Blue Bayou
Nederlandse première: 18-11-2021
Canada, Verenigde Staten, 2021, 118 min,

In Blue Bayou werkt de Koreaans-Amerikaanse Antonio LeBlanc zich een slag in de rondte om voor zijn gezin te zorgen. Hij is in de bayou van Louisiana opgegroeid en hij staat dan ook perplex wanneer hij ontdekt dat hij het land, het enige dat hij thuis heeft genoemd, uitgezet kan worden. Hij moet zijn verleden in het reine komen.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Blue Bayou trailer en bijzonderheden

Geadopteerde kinderen die voor 2000 18 zijn geworden kunnen gedeporteerd worden, er is wel nieuwe wetgeving in de maak, maar die issue ligt politiek gevoelig.
De film is opgenomen in New Orleans, Louisiana.

Trailer van Blue BayouBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Blue Bayouhttps://i1.ytimg.com/vi/QmVI7C8dJf8/hqdefault.jpg2021-07-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Justin Chon is vooral bekend als aceur vooral van de Twilight (2008) films, als The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011) en The Twilight Saga: Eclipse (2010).

Blue Bayou - Bioscopen, Tijden & Tickets

Blue Bayou in de bioscoop

Wil je Blue Bayou zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Een Koreaans-Amerikaanse man groeit op in de bayou in Louisiana. Hij ontdekt dat hij het land uitgezet kan worden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Blue Bayou vertelt schrijver en regisseur Justin Chon het ontroerende en actuele verhaal van een Amerikaanse familie die vecht voor hun toekomst. Antonio LeBlanc (Chon) is geadopteerd en van Koreaanse komaf. Hij is opgegroeid in een stadje gelegen bij de moerasgebieden van Louisiana. Antonio is getrouwd met Kathy (Alicia Vikander), de liefde van zijn leven, en tevens stiefvader van hun dochter Jessie. Hij werkt hard om zijn gezin een beter leven te kunnen bieden, maar moet ineens zijn verleden onder ogen komen als hij ontdekt dat hij gedeporteerd zou kunnen worden uit het enige land dat hij ooit zijn thuis genoemd heeft.

Productiemaatschappij: Entertainment One, MACRO

Cast & Regisseur