compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Blue Story

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Blue Story

Blue Story filmstill

Blue Story filmstill

Delen op facebook
Blue Story
Nederlandse première: 6-2-2020
Verenigd Koninkrijk, 2019, 91 min,

Blue Story toont hoe twee jongens uit rivaliserende postcodes bevriend raken op school. Deze vriendschap wordt danig op de proef gesteld wanneer er een bende-oorlog uitbreekt die alles en iedereen lijkt te verzwelgen.

Bekijk bij:

NETFLIX

Blue Story trailer en bijzonderheden

Adaptatatie van de online-video-serie van Rapman, die losjes gebaseerd was op zijn eigen ervaringen.
De film werd verbannen uit de VUE-bioscopen in Engeland, nadat er in Birmingham een flinke rel met slag- en steekwapens uitbrak in de bioscoop en waarvoor de film werd gezien als aanstichter. Desondanks bracht de film het hele budget bijeen in de openingsweekend.

Trailer van Blue StoryBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Blue Storyhttps://i1.ytimg.com/vi/m2z7QEotHpI/hqdefault.jpg2020-01-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Andrew Onwubolu, a.k.a. Rapman, debuteert met deze speelfilm waar hij ook de script voor schreef. Velen van de acteurs en crew werkten eerder mee aan de Netflix series, Top Boy (2011) en de film "Shiro's Story" (2018).

Blue Story - Bioscopen, Tijden & Tickets

Blue Story in de bioscoop

Wil je Blue Story zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

Twee vrienden belanden aan weerskanten van een bende-oorlog: het straatleven wordt een ware beproeving voor hun vriendschap. Naar de online serie van Rapman.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Timmy (Stephen Odubola) en Marco (Michael Ward) zijn ‘best friends’ en gaan naar dezelfde middelbare school, maar wonen in verschillende buitenwijken van Londen. Als Marco in elkaar wordt geslagen door een van Timmy’s jeugdvrienden komen de twee jongens tegenover elkaar te staan in een eindeloze gang oorlog waarbij geen winnaars zijn... alleen slachtoffers.

Productiemaatschappij: BBC Films, DJ Films, JBA Productions, Paramount Pictures

Cast & Regisseur