compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Bon Dieu! 2

Bon Dieu! 2

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatie

drama, komedie

Pitch van Bon Dieu! 2
Bon Dieu! 2 filmstill
Bon Dieu! 2 filmstill
Delen op facebook
Bon Dieu! 2
Nederlandse première: 28-3-2019
Frankrijk, 2019, 99 min,
De gezinshoofden van de families Verneuil en Koffi doen hun best om politiek correct te blijven, maar wanneer de vier dochters van Verneuil besluiten met hun echtgenoten naar het buitenland te emigreren, dan spelen ze snel het nationalistische, Franse of Senegalese kaart.
trailer en bijzonderheden over Bon Dieu! 2
Vooraf gegaan door Bon Dieu!.
Aanloop van Bon Dieu! 2
De hele cast van "Don Dieu!" is wederom gestrikt voor deel 2. Bedenker van de film en regisseur Philippe de Chauveron is bekend van de eerdere succesvolle Franse komedies Bon Dieu! (2014), L'Amour aux trousses (2005) en L'élève Ducobu (2011).
BioscoopAgenda van Bon Dieu! 2

Bon Dieu! 2 in de bioscoop

Synopsis distributeur
Na het succes van Bon Dieu! zijn de families Verneuil en Koffi terug. Het Franse echtpaar Claude en Marie Verneuil wordt met een nieuwe crisis geconfronteerd. Hun vier schoonzonen Rachid, David, Chao en Charles willen samen met hun vrouwen en kinderen Frankrijk verlaten en hun geluk in het buitenland beproeven. Maar een leven zonder hun kroost in de buurt kunnen Claude en Marie zich niet voorstellen, dus doen ze er alles aan om hen in het land te houden. Ondertussen landt de familie Koffi in Frankrijk voor het huwelijk van hun dochter. Ook hen wacht een aantal pittige verrassingen…