compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 26-5 t/m 1-6
Film van de week!
MENU

Booksmart

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Booksmart

Delen op facebook
Booksmart
Nederlandse première: 27-6-2019
Verenigde Staten, 2019, 103 min,

Buddyfilm van twee boekenwurmen die besluiten op de laatste schooldag de bloemetjes flink buiten te zetten en vier jaar middelbare school in te halen. Naar voorbeeld van de allergrootsten, zoals Picasso, willen ze alle regels breken.

Bekijk bij:

NETFLIXAmazon Prime Video

Booksmart trailer en bijzonderheden

De muziek voor de film is gecomponeerd door DJ/producer Dan the Automator (Gorillaz, Handsome Boy Modelling School, Deltron 3030, Kool Keith, Got a Girl, Crudo).

Trailer van BooksmartBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Booksmarthttps://i1.ytimg.com/vi/y40_fR1HU-Y/hqdefault.jpg2019-03-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmregiedebuut van actrice en activist Olivia Wilde, zij omschreef zelf de film als de Training Day van high-school-films.

Booksmart - Bioscopen, Tijden & Tickets

Booksmart in de bioscoop

Wil je Booksmart zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Buddyfilm van twee boekenwurmen die besluiten op de laatste schooldag de bloemetjes flink buiten te zetten en alle regels gaan er aan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Getting Straight A’s. Giving Zero F’s. De beste vriendinnen Amy en Molly staan aan de vooravond van hun diploma-uitreiking wanneer ze beseffen dat ze de afgelopen jaren alleen maar in de bibliotheek hebben gezeten en veel te weinig hebben gefeest. Ze komen er achter dat hun klasgenoten wél de bloemetjes buiten hebben gezet en toch zijn toegelaten op dezelfde universiteiten. Ze besluiten iedereen te laten zien dat zij ook weten wat het is om te feesten! Nu moeten de meiden er alleen wel achter zien te komen waar het examenfeest is waar ze moeten zijn, want dat is informatie die ze niet in hun studieboeken kunnen vinden.

Productiemaatschappij: Annapurna Pictures (presents), Gloria Sanchez Productions (in association with)

Cast & Regisseur