compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Born in Flames

Born in Flames

***1/20
Waardering: 3.3/5

drama

Pitch van Born in Flames
Futuristisch utopische cult klassieker over vrouwen van alle rassen, klassen en sexuele voorkeuren die samenspannen om een feministsiche revolutie te ontketenen.
Delen op facebook
Born in Flames
Verenigde Staten, 1983, 90 min,
bijzonderheden over Born in Flames
Speelt na een sociaal-democratische revolutie in Amerika. De media roemen de vooruitgang. Voor vrouwen is er echter weinig veranderd. Ze strijden dan ook om toegang tot media te krijgen, zodat ze duidelijk kunnen maken dat ze meer willen. Hoewel er veel verschillende groepen vrouwen zijn met uiteenlopende achtergronden en opvattingen, hebben ze wel allemaal feministische ideeën. Door deze grote verscheidenheid van groepjes krijgt de overheid er geen grip op. Ze zoeken vanuit hun eenzijdig hiërarchisch denken een leidster, maar die is er niet. De onderdrukkingsmethoden van de overheid worden grimmiger maar de vrouwen behouden hun gevoel voor anarchie; gelijkwaardigheid en vrijheid en fantasie.
BioscoopAgenda van Born in Flames

Born in Flames in de bioscoop

Wil je Born in Flames zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Futuristisch utopische cult klassieker over vrouwen van alle rassen, klassen en sexuele voorkeuren die samenspannen om een feministsiche revolutie te ontketenen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen