compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Brigsby Bear

Brigsby Bear

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarDrugs en alcoholmisbruik

drama, komedie

Pitch van Brigsby Bear
Kyle Mooney (James Pope)
Kyle Mooney (James Pope)
Delen op facebook
Brigsby Bear
Nederlandse première: 19-10-2017
Verenigde Staten, 2017, 97 min,
James is een volwassen man als hij wordt bevrijd van de mensen die hij kent als zijn ouders. Hij maakt kennis met een hele nieuwe wereld. Dan blijkt dat de enige TV-show die hij kent, Brigsby Bear, is gemaakt door zijn ontvoerders. James wil nu zelf een Brigsby Bear film gaan maken.
trailer en bijzonderheden over Brigsby Bear
Deze film ging eerder in première op het filmfestival van Cannes en Sundance.
Aanloop van Brigsby Bear
In de film zien we Mark Hamill als de grootvader van James. We kennen hem allemaal als Luke Skywalker uit de Star Wars films.
BioscoopAgenda van Brigsby Bear

Brigsby Bear in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Brigsby Bear zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


James is een volwassen man als hij wordt bevrijd van de mensen die hij kent als zijn ouders. De enige TV-show die hij kent, Brigsby Bear, blijkt gemaakt door zijn ontvoerders. James wil nu zelf een Brigsby Bear film gaan maken,Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
Superfan James (Kyle Mooney, SNL) is zo geobsedeerd door de leerzame maar tegelijkertijd onnozele tv-serie Brigsby Bear, dat het bijna een religie voor hem is. Deze slimme en gevoelige jongeman die nog steeds thuis woont, is opgegroeid met deze fantasieserie. Het programma is met hem meegegroeid, aangezien het door de jaren heen steeds complexer werd. Maar hij blijft voor zijn leeftijd naïef, omdat zijn ouders hem van de buitenwereld afschermen.Na een dramatische nacht staat de wereld van James op zijn kop. Tijdens de chaotische maar soms ook hilarische overgang naar het nieuwe leven dat hem te wachten staat, blijft Brigsby zijn baken van veiligheid. Als James erachter komt dat de serie gestopt is, besluit hij Brigsby nieuw leven in te blazen. Familieleden en andere mensen maken zich zorgen over deze obsessie. Maar juist door de nieuwe verteller van Brigsby Bear te worden, in plaats van gewoon een kijker te zijn, weet James eindelijk betekenis te geven aan zijn leven.