compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Brittany Runs a Marathon

***1/20
Waardering: 3.3/5

Pitch van Brittany Runs a Marathon

Jillian Bell (Brittany)

Jillian Bell (Brittany)

Delen op facebook
Brittany Runs a Marathon
Nederlandse première: 13-11-2019
Verenigde Staten, 2019, 104 min,

New Yorker Brittany Forgleris krijgt op 27-jarige leeftijd een advies van de dokter die ze nooit wilde: gezond worden. Ze gaat samen met haar buurvrouw hardlopen om het wiel om te gooien. Na het behalen van haar eerste 2km stelt ze een bijna ondenkbaar doel: hardlopen in de New York City Marathon.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

Brittany Runs a Marathon trailer en bijzonderheden

De film is bij het Sundance Film Festival 2019 genomineerd voor twee awards. Hierbij won de film de 'Audience Award'. Ook zijn ze genomineerd voor de 'New Directors Competition' Award bij de So Paulo International Film Festival 2019.

Jillian Bell die de rol van Brittany vertolkt in de film, is tijdens de opnames 18 kilo kwijt geraakt, net als haar personage.

De film is de eerste niet-documentaire die heeft mogen filmen bij de daadwerkelijke marathon in New York City.

Trailer van Brittany Runs a MarathonBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Brittany Runs a Marathonhttps://i1.ytimg.com/vi/tNKW86aLrks/hqdefault.jpg2019-11-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Paul Downs Colaizzo maakt zijn regisseur debuut met deze film, die hij overigens ook schreef. Jillian Bell, die in de rol van Brittany kroop, heeft al meerdere films op haar naam staan. Zo speelde ze eerder al een rol in Office Christmas Party (2016) en 22 Jump Street (2014).

Brittany Runs a Marathon - Bioscopen, Tijden & Tickets

Brittany Runs a Marathon in de bioscoop

Wil je Brittany Runs a Marathon zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Een jonge vrouw (Jillian Bell) besluit positieve veranderingen te maken in haar leven door te trainen voor de New York City Marathon.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De 27-jarige Brittany Forgler (Jillian Bell) is een grappige, sympathieke New Yorker die meer feest dan slaapt. Maar na een bezoek aan de dokter krijgt Brittany een reeks diagnoses; verhoogde hartslag, hoge bloeddruk de lijst gaat maar door. Er zit niks anders op dan een gezonder leven te gaan leiden. Brittany geeft hardlopen een kans en al snel heeft ze de smaak te pakken. Ze heeft eindelijk een doel gekregen in haar leven, maar is dit wel het juiste pad? Met Brittany Runs a Marathon maakt Paul Downs Colaizzo zijn regiedebuut. De film won de US Dramatic Audience Award tijdens het Sundance Film Festival in 2019.

Productiemaatschappij: Material Pictures, Picture Films