compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Voor alle leeftijden

Pitch van Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! filmstill

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! filmstill

Delen op facebook
Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!
Nederlandse première: 21-11-2019
57 min,

De klunzige buurmannen zijn terug waarbij ze op hilarische wijze pannenkoeken proberen te bakken, proberen ze de appeldief te vangen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine.

Bekijk bij:

meJane

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! trailer

Trailer van Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!https://i1.ytimg.com/vi/SJTI4esDI3g/hqdefault.jpg2019-10-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Marek Bene regisseerde eerder al andere Buurman & Buurman films, waaronder "Buurman en Buurman: Winterpret" (2018) en Buurman & Buurman: Hebben een nieuw huis (2018). Ook schreef hij verschillende afleveringen voor de serie Buurman & Buurman.

Kees Prins en Siem van Leeuwen spreken de stemmen in van de twee buurmannen. Kees Prins heeft al in flink wat films, tv-series en short films gespeeld, zoals Filmpje! (1995) en "Grimm re-edit" (2003). Siem van Leeuwen heeft naast het inspreken van Buurman & Buurman vooral veel ervaring opgedaan in tv-series. In 2009 speelde hij de rol van Knakker Max in de film De indiaan (2009).

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! - Bioscopen, Tijden & Tickets

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! in de bioscoop

Wil je Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! zien? Koop of huur de film hier:


meJane

De buurmannen zijn terug en experimenteren er op los. Al met al valt het experimenteren niet mee, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt Het wordt een avontuur vol gekke experimenten met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. A je to!