compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 21-5 t/m 27-5
Film van de week!
MENU

Café Lumière

Kôhî jikô

Pitch

Yoko is een freelance journaliste. Ze is door haar bijna blinde oom opgevoed, maar ze heeft een goede relatie met haar vader en stiefmoeder. Hajime, eigenaar van een tweedehands boekwinkel is verliefd op Yoko, maar Yoko is zwanger van een man die ze in Taiwan ontmoet heeft en wil liever een ongetrouwde vrouw blijven. Toch gaat ze haar relatie met haar familie, Hajime en het groeiende leven in haar opnieuw evalueren.
Delen op facebook
Café Lumière
Japan, Taiwan, 2003, 108 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Café Lumière - Bioscopen, Tijden & Tickets

Café Lumière in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Café Lumière zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Yoko is een freelance journaliste. Ze is door haar bijna blinde oom opgevoed, maar ze heeft een goede relatie met haar vader en stiefmoeder. Hajime, eigenaar van een tweedehands boekwinkel is verliefd op Yoko, maar Yoko is zwanger van een man die ze in Taiwan ontmoet heeft en wil liever een ongetrouwde vrouw blijven. Toch gaat ze haar relatie met haar familie, Hajime en het groeiende leven in haar opnieuw evalueren.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Cast & Regisseur

Tadanobu Asano

Hajime Takeuchi
Nenji Kobayashi

Yôko no otôsan
Kimiko Yo

Yôko no keiba