compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

Cagefighter

**000
Waardering: 2/5

Pitch van Cagefighter

Alex Montagnani (Reiss (as Alexander Tanikie-Montagnani)) en Chuck Liddell (Marcus)

Alex Montagnani (Reiss (as Alexander Tanikie-Montagnani)) en Chuck Liddell (Marcus)

Delen op facebook
Cagefighter
Verenigd Koninkrijk, 2020, 98 min,

In Cagefighter geniet Reiss van zijn status dat hij is de grootste kampioen is die ooit in een LEGENDS-kooi heeft gevochten. Promotor Max Black zoekt een nieuwe uitdaging voor Reiss en laat hem het opnemen tegen worstelende superster Randy Stone. Ineens blijk bevindt Reiss zich in het zwaarste gevecht van zijn leven.

Bekijk bij:

meJane

Cagefighter trailer en bijzonderheden

Acteur en worstelaar Jonathan Good is onder meer bekend onder de ringnamen Jon Moxley en Dean Ambrose, met beide namen won hij vele titels onder meer bij de WWE, maar ook in andere ongebonden circuits. Hij speelde eerder de hoofdrol in de film "12 Rounds 3: Lockdown" (2015).

Trailer van CagefighterBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Cagefighterhttps://i1.ytimg.com/vi/J6K_lh_Fsyc/hqdefault.jpg2021-01-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Jesse Quinones is vooral bekend van "Calloused Hands" (2013), hij maakte eerder de korte docu 'Cage Fighter' (2007) en op basis daarvan maakte hij de korte film 'Cagefighter' (2014) waar hij samenwerkte met Alex Montagnani, die de gevechten choreografeerde en een kleine rol in speelde. Toen het project werdt ontwikkeld als een lange speelfilm werd Montagnai weer gevraagd om deel te nemen aan het project die toen nog heette ' Cagefighter: Worlds Collide', al snel werd hij gevraagd voor de hoofdrol.
Alex Montagnani debuteert in deze film als hoofdrolspeler, hij is ook een succesvolle MMA-vechter.
Gina Gershow maakte vooral naam met een serie films eind jaren '90 Face/Off (1997), Bound (1996) en Showgirls (1995) - waar ze steevast de rol had van sexy harde tante.

Cagefighter - Bioscopen, Tijden & Tickets

Cagefighter in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Cagefighter zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Reiss is de grootste kampioen die ooit in een LEGENDS-kooi heeft gevochten. Promotor Max Black zoekt een nieuwe uitdaging voor Reiss en laat hem het opnemen tegen worstelende superster Randy Stone.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Anamorphic Media, Echolands Creative Group, Trilight Entertainment, Woolfcub Productions

Cast & Regisseur

Gina Gershon

Max Black
Jonathan Good

Randy Stone
Alex Montagnani

Reiss (as Alexander Tanikie-Montagnani)
Jason Reso

Stephen Drake