compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 2-12 t/m 8-12
Film van de week!
MENU

Capharnaüm

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Capharnaüm

Capharnaüm filmstill

Capharnaüm filmstill

Delen op facebook
Capharnaüm
Nederlandse première: 31-1-2019
Libanon, Verenigde Staten, 2018, 126 min,

De nieuwe film van regisseur Nadine Labaki (Caramel) is een indringend portret over ouderschap en overleven in de armste wijken van Libanon, verteld door de ogen van een kind.

Bekijk bij:

Capharnaüm trailer

Trailer van CapharnaümBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Capharnaümhttps://i1.ytimg.com/vi/ZzQcLv_9jx8/hqdefault.jpg2019-01-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Capharnaüm - Bioscopen, Tijden & Tickets

Capharnaüm in de bioscoop

Wil je Capharnaüm zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In de rechtbank staat Zain, een 12-jarige jongen, voor de rechter. Rechter: "Waarom klaag je je ouders aan?" Zain: "Voor dat ze me leven hebben gegeven." De nieuwe film van regisseur Nadine Labaki (Caramel) is een indringend portret over ouderschap en overleven in de armste wijken van Libanon, verteld door de ogen van een kind. Zain (Zain Al Rafeea) slijt zijn dagen in de straten van de Libanese hoofdstad Beiroet. Als oudste kind van het gezin is het zijn taak om te werken om te helpen het gezin te onderhouden. Wanneer zijn zusje wordt uitgehuwelijkt aan een oudere lokale groenteboer, besluit Zain weg te lopen van huis. Dit leidt tot een ongelooflijke roadtrip, met nieuwe vriendschappen en alles beslissende keuzes. Capharnaüm ging in première op het Filmfestival van Cannes. De cast bestaat veelal uit amateuracteurs en met name Zain Al Rafeea wordt geprezen om zijn sterke acteerprestaties: “a startling, unforgettable presence”, aldus Vulture.

Productiemaatschappij: Boo Pictures, Clandestino Films (in association with), Mooz Films, Open City Films (in association with)

Cast & Regisseur

Haita 'Cedra' Izzam

Sahar, the Sister
Abdo Abdo

Notary
Kawsar Al Haddad

Souad, the Mother
Iman Al Rafeaa

Zain's Sister
Nadine Labaki

Regisseur