compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Capone

**1/200
Waardering: 2.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaar

Pitch

De film gaat over Al Capone na een lange gevangenisstraf. Beroofd van zijn vroegere macht, ziek van syfilis en nadat hij al zijn vrienden en bondgenoten had verloren, herinnert hij zich het ernstige criminele verleden en de wrede misdaden die op zijn bevel in de straten van Chicago zijn gepleegd.
Delen op facebook
Capone
Canada, Verenigde Staten, 2020, 103 min,

bijzonderheden

Oorspronkelijkbedoeld voor een release in de bioscoop, maar vanwege COVID-19 werd de film direct uitgebracht als video on demand.
Eerder wilde Tom Hardy al de rol van Al Capone op zich nemen in een project (Cicero) van David Yates, welke niet van de grond kwam.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Capone - Bioscopen, Tijden & Tickets

Capone in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Capone zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

De 47-jarige Al Capone begint na 10 jaar in de gevangenis te lijden aan dementie en wordt achtervolgd door zijn gewelddadige verleden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: A Band Apart, Addictive Pictures, Bro, Creative Wealth Media Finance (in association with, Lawrence Bender Productions

Cast & Regisseur

Kyle MacLachlan

Doctor Karlock
Jon Arthur

Goon (uncredited)
Josh Trank

Regisseur
El-P.

Muziek
Capone poster