compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Captain Marvel

Captain Marvel

**1/200
Waardering: 2.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweld

actie, avontuur, science fiction

Pitch van Captain Marvel
Brie Larson (Carol Danvers / Captain Marvel)
Brie Larson (Carol Danvers / Captain Marvel)
Delen op facebook
Captain Marvel
Nederlandse première: 6-3-2019
Verenigde Staten, 2019, 124 min,
Marvel Studios’ Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt.
trailer en bijzonderheden over Captain Marvel
Acteurs Samuel L. Jackson (Nick Fury) en Clark Gregg (Phil Coulson zij digitaal verjongd om ongeveer eruit te zien, zoals zij uitzagen in 1990, deze techniek is eerder alleen gebruikt voor flash-back scènes, niet voor een hele film.
Aanloop van Captain Marvel
Anna Boden regisseerde eerder It's Kind of a Funny Story (2010)
Brie Larson speelde ook in Kong: Skull Island (2017), Jude Law is bekend van Sherlock Holmes (2009) en Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011).
BioscoopAgenda van Captain Marvel

Captain Marvel in de bioscoopSynopsis distributeur
Marvel Studios’ Captain Marvel volgt de reis van Carol Danvers wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt.

Marvel Studios’ Captain Marve is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin
deze draaikolk. De filmsterren Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Rune Temte, Algenis Perez Soto, Mckenna Grace, met Annette Bening, Clark Gregg en Jude Law, schitteren in de film. De film is geproduceerd door Kevin Feige en geregisseerd door Anna Boden en Ryan Fleck. Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz, Patricia Whitcher en Stan Lee zijn de uitvoerende producenten. Het verhaal is van Nicole Perlman en Joe Shrapnel & Anna Waterhouse, en het scenario is van Anna Boden & Ryan Fleck en van Genève Robertson-Dworet en Jac Schaeffer.