compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 21-2 t/m 27-2
WEB | mobiel
Cold Pursuit
MENU
Home > Films > Captain Marvel

Captain Marvel

actie, avontuur, science fiction

Pitch van Captain Marvel
Captain Marvel: Brie Larson (Carol Danvers / Captain Marvel)
Captain Marvel: Brie Larson (Carol Danvers / Captain Marvel)
Delen op facebook
Captain Marvel
Nederlandse première: 6-3-2019
Verenigde Staten, 2019, 128 min,
Marvel Studios’ Captain Marvel volgt de reis van Carol Danvers wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt.
trailer
BioscoopAgenda van Captain Marvel

Captain Marvel in de bioscoop

Synopsis distributeur
Marvel Studios’ Captain Marve is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin
deze draaikolk. De filmsterren Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Rune Temte, Algenis Perez Soto, Mckenna Grace, met Annette Bening, Clark Gregg en Jude Law, schitteren in de film. De film is geproduceerd door Kevin Feige en geregisseerd door Anna Boden en Ryan Fleck. Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz, Patricia Whitcher en Stan Lee zijn de uitvoerende producenten. Het verhaal is van Nicole Perlman en Joe Shrapnel & Anna Waterhouse, en het scenario is van Anna Boden & Ryan Fleck en van Genève Robertson-Dworet en Jac Schaeffer.