compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Captain Marvel

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Captain Marvel

Brie Larson (Carol Danvers / Captain Marvel)

Brie Larson (Carol Danvers / Captain Marvel)

Delen op facebook
Captain Marvel
Nederlandse première: 6-3-2019
Verenigde Staten, 2019, 124 min,

Marvel Studios’ Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt.

Bekijk bij:

meJaneDisney+

Captain Marvel trailer en bijzonderheden

Acteurs Samuel L. Jackson (Nick Fury) en Clark Gregg (Phil Coulson zij digitaal verjongd om ongeveer eruit te zien, zoals zij uitzagen in 1990, deze techniek is eerder alleen gebruikt voor flash-back scènes, niet voor een hele film.

Trailer van Captain MarvelBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Captain Marvelhttps://i1.ytimg.com/vi/wH12MOnb-ow/hqdefault.jpg2018-09-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Anna Boden regisseerde eerder It's Kind of a Funny Story (2010)
Brie Larson speelde ook in Kong: Skull Island (2017), Jude Law is bekend van Sherlock Holmes (2009) en Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011).

Captain Marvel - Bioscopen, Tijden & Tickets

Captain Marvel in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Captain Marvel zien? Koop of huur de film hier:


meJane Disney+

Marvel Studios’ Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Marvel Studios’ Captain Marvel volgt de reis van Carol Danvers wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt.

Marvel Studios’ Captain Marve is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin
deze draaikolk. De filmsterren Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Rune Temte, Algenis Perez Soto, Mckenna Grace, met Annette Bening, Clark Gregg en Jude Law, schitteren in de film. De film is geproduceerd door Kevin Feige en geregisseerd door Anna Boden en Ryan Fleck. Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz, Patricia Whitcher en Stan Lee zijn de uitvoerende producenten. Het verhaal is van Nicole Perlman en Joe Shrapnel & Anna Waterhouse, en het scenario is van Anna Boden & Ryan Fleck en van Genève Robertson-Dworet en Jac Schaeffer.

Productiemaatschappij: Marvel Studios

Cast & Regisseur

Brie Larson

Carol Danvers / Captain Marvel
Gemma Chan

Minn-Erva
Mckenna Grace

Young Carol Danvers
Jude Law

Walter Lawson / Mar-Vell
Anna Boden

Regisseur
Ryan Fleck

Regisseur
Captain Marvel