Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 15-2 t/m 21-2
WEB | mobiel
MENU
Home > Films > Cargo

Cargo

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

drama, filmhuis

Pitch van Cargo
Cargo: Sam Louwyck (Jean Broucke)
Cargo: Sam Louwyck (Jean Broucke)
Cargo
Nederlandse première: 28-9-2017
België, 2016, 91 min,
Als Leon uit een vissersboot valt raakt hij in een coma. Zijn zoon Jean heeft het zien gebeuren en moet nu het familiebedrijf gaan runnen. Daarbij komen conflicten naar boven tussen hem en zijn twee broers, ieder met hun eigen problemen. Zo wil William het criminele milieu ontvluchten en heeft Francis een geheime liefde.
Genoeg van reclame? Klik hier!
trailer en bijzonderheden over Cargo
Deze film is mede-geproduceerd door het Nederlandse productiebedrijf 100% Halal.
Film won Beste Screenplay Award tijdens het Thessaloniki International Filmfestival.
Aanloop van Cargo
Dit is de eerste lange speelfilm van de Vlaamse regisseur Gilles Coulier. Zijn korte film Mont Blanc werd genomineerd voor een Gouden Palm.
BioscoopAgenda van Cargo

Cargo in de bioscoop

Wil je Cargo zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 33 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Cargo is een Nederlands-Belgische co-productie die zich in het vissersmilieu afspeelt. Gilles Coulier regisseerde de film en schreef samen met Tom Dupont het scenario. Wanneer Leon uit een vissersboot valt raakt hij in een coma. Zijn zoon Jean moet het familiebedrijf gaan runnen, dat verzuipt in de schulden. Jean neemt zijn toevlucht tot de criminaliteit om zijn achtjarige zoontje een betere toekomst te kunnen geven. Ondertussen komen onuitgesproken conflicten tussen hem en zijn twee broers aan de oppervlakte.Meer films op DVD / BR

Solden
Synopsis distributeur
Cargo is het rauwe verhaal van een familie die tot de rand van de afgrond wordt gedreven.

In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme berg schulden. Na het ongeval van Leon komen tal van onuitgesproken conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte. Francis wordt verscheurd tussen de keuze voor zijn familie en zijn geheime liefde. William komt terug naar huis om te ontsnappen aan zijn leven in de misdaad. En Jean worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van William om een betere toekomst te kunnen geven aan zijn 8-jarige zoon. Cargo is het rauwe verhaal van een familie die tot de rand van de afgrond wordt gedreven.