compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Cat Stories

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Cat Stories

Cat Stories filmstill

Cat Stories filmstill

Delen op facebook
Cat Stories
Nederlandse première: 4-7-2019
Nederland, 2019, 73 min,

Waarom hebben miljoenen Nederlanders een kat? In een verzameling portretten zien we de relaties tussen katten en hun baasjes.

Bekijk bij:

Cat Stories trailer en bijzonderheden

De van oorsprong Spaanse filmmaker probeert vooral te ontwaren op een lichtvoetige manier waarom we katten menselijke gevoelens toedichten.
en wat zegt dat over ons.

Trailer van Cat StoriesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Cat Storieshttps://i1.ytimg.com/vi/oHnOhWngHsI/hqdefault.jpg2019-05-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Documentairemaker Carmen Cobos maakte eerder de documentaire Imperfect harmony (2014).

Cat Stories - Bioscopen, Tijden & Tickets

Cat Stories in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Cat Stories zien? Koop of huur de film hier:Waarom hebben miljoenen Nederlanders een kat? In een caleidoscopische verzameling portretten zien we de relaties tussen kannen en hun eigenaren.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Cat Stories onderzoekt filmmaker Carmen Cobos de emotionele redenen van miljoenen Nederlandse families om een kat als huisdier te houden. Middels een verzameling portretten, waarin de relatie tussen katten en hun baasjes centraal staat, probeert de Spaanse regisseur op een luchtige en humoristische wijze te begrijpen waarom we menselijke gevoelens toekennen aan onze katten, we vaak meer om hen geven dan om onze eigen familieleden en wat dit uiteindelijk over onszelf zegt.

Productiemaatschappij: Cobos Films B.V.

Cast & Regisseur