compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 13-1 t/m 19-1
Film van de week!
MENU

Cats: op zoek naar Kattopia (NL)

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van Cats: op zoek naar Kattopia (NL)

Cats: op zoek naar Kattopia (NL) filmstill

Cats: op zoek naar Kattopia (NL) filmstill

Delen op facebook
Cats: op zoek naar Kattopia (NL)
Nederlandse première: 18-4-2019
China, 2018, 87 min,

Raf woont zijn vader Banjer in een enorme wolkenkrabber. Raf is nieuwsgierig naar het mythisch klinkende Kattopia en vertrekt op een dag door middel van zijn raket. Banjer gaat hem achterna, wetende dat Kattopia gevaarlijk kan zijn.

Bekijk bij:

meJane

Cats: op zoek naar Kattopia (NL) trailer en bijzonderheden

Erik van der Horst (Stem), Matheu Hinzen (Stem), Peggy Vrijens (Stem)

Trailer van Cats: op zoek naar Kattopia (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Cats: op zoek naar Kattopia (NL)https://i1.ytimg.com/vi/p_ju8t2xMQg/hqdefault.jpg2019-02-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eerste Internationale animatie speelfilmdebuut van regisseur Gary Wang.

Cats: op zoek naar Kattopia (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Cats: op zoek naar Kattopia (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Cats: op zoek naar Kattopia (NL) zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Raf woont zijn vader Banjer in een enorme wolkenkrabber. Raf is nieuwsgierig naar het mythisch klinkende Kattopia en vertrekt op een dag door middel van zijn raket. Banjer reist hem achterna.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Midden in een grote wereldstad woont de kattenvader Banjer met zijn zoon Raf. Raf is, in tegenstelling tot zijn vader, een avontuurlijk, ondernemend katje dat vol energie zit. Terwijl Banjer zijn dag luierend doorkomt, wil Raf de hele wereld zien en kan hij geen genoeg krijgen van avontuur! Vooral Kattopia wil hij ontdekken, het is de droomplek voor elke kat. Volgens zijn vader is dit ook de plek waar de moeder van Raf jaren geleden naartoe is afgereisd. Wanneer hun baasje met een nieuw huisdier thuiskomt maakt dat Raf nog nieuwsgieriger naar Kattopia. Papegaai Ar is al op veel plekken geweest en vertelt uitgebreid over Kattopia. Raf besluit het avontuur aan te gaan en naar Kattopia te reizen met zijn eigengemaakte raket! Vader Banjer maakt zich enorme zorgen. Hij twijfelt geen seconde en reist samen met Ar achter zijn zoon aan. Samen trotseren ze de grote stad, op zoek naar Raf die ondertussen in steeds grotere problemen raakt. Komt Blanket op tijd om zijn zoon te redden?

Productiemaatschappij: Light Chaser Animation Studios

Cast & Regisseur