compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Challengers

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Challengers

Mike Faist (Art), Zendaya (Tashi) en Josh O'Connor (Patrick)

Mike Faist (Art), Zendaya (Tashi) en Josh O'Connor (Patrick)

Delen op facebook
Challengers
Nederlandse première: 2-5-2024
Verenigde Staten, 2023, 132 min,

In Challengers nemen drie tieners deel aan een belangrjke tennistoernooi om de beste van de wereld te worden. Tashi is jaren later coach geworden en is het haar gelukt om haar man - een middelmatige speler - te veranderen in een bekende Grand Slam kampioen. Maar de laatste tijd verliest hij te vaak, dus gaat hij meedoen an een Challenger-evenement, maar daar staat aan de overkant van het net ineens een oude rivaal.

Challengers trailer en bijzonderheden

Ter voorbereiding op haar rol bracht Zendaya drie maanden door met proftennisser en coach Brad Gilbert.

Trailer van ChallengersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Challengershttps://i1.ytimg.com/vi/EwbG9pFWtU0/hqdefault.jpg2023-07-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Luca Guadagnino regisseerde eerder The Truffle Hunters (2020), Suspiria (2018), Call Me by Your Name (2017) en Io sono l'amore (2009).

Zendaya was eerder te zien in Dune: Part One (2021), Spider-Man: No Way Home (2021), Spider-Man: Homecoming (2017) en The Greatest Showman (2017).

Challengers - Bioscopen, Tijden & Tickets

Challengers in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Challengers is een film van de visionaire regisseur Luca Guadagnino, met Zendaya in de rol van Tashi Duncan, een voormalige talentvolle tennisster die coach is geworden. Tashi is een sterke vrouw die zowel op als buiten de tennisbaan haar mannetje staat en getrouwd is met een tenniskampioen die een wat mindere periode doormaakt (Mike Faist West Side Story). Tashis pogingen haar man er weer bovenop te helpen nemen een verrassende wending wanneer hij het moet opnemen tegen de uitgerangeerde Patrick (Josh O'Connor The Crown), zijn voormalige beste vriend en de ex van Tashi. Als zaken uit hun verleden er vervolgens toe leiden dat de spanningen hoog oplopen, wordt Tashi gedwongen zich af te vragen welke prijs er voor de winst zal moeten worden betaald.

Productiemaatschappij: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Pascal Pictures

Cast & Regisseur