compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 25-2 t/m 3-3
Film van de week!
MENU

Cold Fever

***1/20
Waardering: 3.3/5

A Koldum Klaka

Pitch

Een Japanse jonge zakenman reist met enige tegenzin naar IJsland om daar een traditioneel rouwritueel te houden op de plaats waar zijn ouders zijn verongelukt. Vanaf zijn aankomst in IJsland raakt hij verzeild in bizarre situaties.
Delen op facebook
Cold Fever
IJsland, Japan, Verenigde Staten, 1994, 87 min,

bijzonderheden

De vreemde combinatie van mystiek en komische vreemdheid maakt deze film tot een prachtig document van IJsland en haar inwoners. Fredriksson maakte 'Cold Fever' samen met James Stark, beroemd producent van talrijke onafhankelijke Amerikaanse filmproducties.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Fridrik Thor Fridriksson maakte ook Children of Nature en "Movie Days". Hoofdrolspeler Masatoshi Nagase was eerder te zien in Jim Jarmusch' Mystery Train en speelde ook in Autumn Moon van Clara Law.

Cold Fever - Bioscopen, Tijden & Tickets

Cold Fever in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Cold Fever zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een Japanse jonge zakenman reist naar IJsland om een rouwritueel te houden op de plaats waar zijn ouders zijn verongelukt. Vanaf zijn aankomst in IJsland raakt hij verzeild in bizarre situaties.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Altar Productions, Icelandic Film Corporation, Pandora Film