compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Cold Fever

Cold Fever

***1/20
Waardering: 3.3/5

A Koldum Klaka

drama, komedie, road movie

Pitch van Cold Fever
Een Japanse jonge zakenman reist met enige tegenzin naar IJsland om daar een traditioneel rouwritueel te houden op de plaats waar zijn ouders zijn verongelukt. Vanaf zijn aankomst in IJsland raakt hij verzeild in bizarre situaties.
Delen op facebook
Cold Fever
IJsland, Japan, Verenigde Staten, 1994, 87 min,
bijzonderheden over Cold Fever
De vreemde combinatie van mystiek en komische vreemdheid maakt deze film tot een prachtig document van IJsland en haar inwoners. Fredriksson maakte 'Cold Fever' samen met James Stark, beroemd producent van talrijke onafhankelijke Amerikaanse filmproducties.
Aanloop van Cold Fever
Regisseur Fridrik Thor Fridriksson maakte ook Children of Nature en "Movie Days". Hoofdrolspeler Masatoshi Nagase was eerder te zien in Jim Jarmusch' Mystery Train en speelde ook in Autumn Moon van Clara Law.
BioscoopAgenda van Cold Fever

Cold Fever in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Cold Fever zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een Japanse jonge zakenman reist naar IJsland om een rouwritueel te houden op de plaats waar zijn ouders zijn verongelukt. Vanaf zijn aankomst in IJsland raakt hij verzeild in bizarre situaties.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen