compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Convoy 48

Pitch van Convoy 48

Delen op facebook
Convoy 48
Russische Federatie, 2019, 140 min,

In Convoy 48 zijn de Duitsers tijdens WOII dichtbij Leningrad en blokkeren de toegang tot de stad en burgers hebben niets te eten. Ondanks deze ontberingen is de enige kans om goederen te ontvangen van het achterland, door de spoorweg te herbouwen, de meeste burgers zijn voornamelijk jonge vrouwen. De spoorweg krijgt de naam 'Overwinningsweg', maar in de volksmond 'Corridor van de dood', door de constante beschietingen van de Duitsers.

Bekijk bij:

meJane

Convoy 48 trailer en bijzonderheden

Militair-patriottisch drama geregisseerd door Fjodor Popov, geïnspireerd door de echte prestatie van de deelnemers aan de verdediging van Leningrad. De première viel samen met de 75ste verjaardag van het opheffen van de blokkade.

Trailer van Convoy 48Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Convoy 48https://i1.ytimg.com/vi/Fs2FWdfDmI4/hqdefault.jpg2021-10-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Darya Ekamasova was eerder te zien in Give Me Liberty (2019), Nebesnye zheny lugovykh mari (2012) en Svobodnoe plavanie (2006).

Convoy 48 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Convoy 48 in de bioscoop

Wil je Convoy 48 zien? Koop of huur de film hier:


meJane

WOII. De Duitsers naderen Leningrad. De hongerige burgers - voornamelijk jonge vrouwen - moeten een spoorlijn herbouwen om goederen te kunnen ontvangen voordat de Duitsers binnenvallen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series