compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Creed III

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Creed III

Tessa Thompson (Bianca Creed) en Michael B. Jordan (Adonis Creed)

Tessa Thompson (Bianca Creed) en Michael B. Jordan (Adonis Creed)

Delen op facebook
Creed III
Nederlandse première: 2-3-2023
Verenigde Staten, 2023, 117 min,

In Creed III gaat het goed met Adonis, zowel met zijn carrière als met zijn gezin. Dan meldt zich een vriend uit zijn jonge jaren, en gewezen bokstalent, die de indruk heeft dat Adonis zijn leven leidt. Een confrontatie lijkt onontkoombaar, daarvoor moet Adonis weer zijn donkere verleden opzoeken, maar zet daarmee ook zijn toekomst op het spel.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

Creed III trailer en bijzonderheden

Sylvester Stallone speelt ditmaal niet de rol van Rocky Balboa in deze film. Stallone gaf aan niet blij te zijn met de richting dat deze films gaan.
Michael B. Jordan klimt voor het eerst in de regisseursstoel, hij was al executive producer geweest bij Creed II.

Trailer van Creed IIIBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Creed IIIhttps://i1.ytimg.com/vi/LohwV3JvgnQ/hqdefault.jpg2023-01-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Michael B. Jordan werd een superster na zijn rol in Fruitvale Station (2013), wat ook zijn eerste samenwerking was met Ryan Coogler. Hierna werkten ze samen aan Creed (2015), Black Panther (2018), Creed II (2018), Just Mercy (2019) en Black Panther: Wakanda Forever (2022).
Jonathan Majors is een Afro-Amerikaanse acteur die vooral dankzij zijn rol in de Black-Western The Harder They Fall (2021) en krijgt sindsdien hoofdrollen, zoals in Devotion (2022).

Creed III - Bioscopen, Tijden & Tickets

Creed III in de bioscoop

Wil je Creed III zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Adonis ontmoet een vroegere vriend wat uiteindelijk een confrontatie wordt, waarmee Adonis zijn toekomst op het spel zet.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

?Metro Goldwyn Mayer Pictures komt met Creed III, waarmee Michael B. Jordan zijn regiedebuut maakt en terugkeert in de rol van Adonis Creed in de derde film van de hitfranchise. Nadat hij de bokswereld heeft gedomineerd, is het Adonis Creed zowel in zijn carrière als in zijn gezinsleven voor de wind gegaan. Wanneer jeugdvriend en voormalig bokstalent Damian (Jonathan Majors) weer opduikt na een lange gevangenisstraf, wil die graag bewijzen dat hij een kans verdient in de ring. De confrontatie tussen de voormalige vrienden is meer dan alleen een bokspartij. Om de rekening te vereffenen moet Adonis zijn toekomst op het spel zetten om het op te nemen tegen Damian, een bokser die niets te verliezen heeft.

Productiemaatschappij: Chartoff-Winkler Productions, Glickmania, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Outlier Society, Proximity Media

Cast & Regisseur

Michael B. Jordan

Adonis Creed
Jonathan Majors

Damian Anderson
Tessa Thompson

Bianca Creed
Alan Boell

Event Worker
Phylicia Rashad

Mary-Anne Creed

Nieuws over Creed III