compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Cuban Fury

Cuban Fury

***1/20
Waardering: 3.3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

komedie

Pitch van Cuban Fury
Nick Frost (Bruce Garrett)
Nick Frost (Bruce Garrett)
Delen op facebook
Cuban Fury
Nederlandse première: 21-8-2014
Groot-Brittannië, 2014, 98 min,
Bruce Garrett was op 13-jarige leeftijd al een talentvol salsadanser. Maar door een incident is hij al zijn zelfvertrouwen kwijtgeraakt. 22 jaar later is hij helemaal uit vorm. Hij probeert een comeback te maken en tegelijk indruk te maken op de mooie Julia, zijn baas.
trailer en bijzonderheden over Cuban Fury
Nick Frost heeft in een interview gezegd dat hij het idee voor deze film kreeg nadat hij in een dronken bui een plannetje had gestuurd naar zijn manager. De volgende dag belde de manager enthousiast terug over het idee.
Aanloop van Cuban Fury
Nick Frost zien we vaak samen met Simon Pegg in films zoals Paul en Hot Fuzz. Nick Frost speelde ook in Attack the Block.
BioscoopAgenda van Cuban Fury

Cuban Fury in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Cuban Fury zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Bruce Garrett was op 13-jarige leeftijd al een talentvol salsadanser. Maar door een incident is hij al zijn zelfvertrouwen kwijtgeraakt. 22 jaar later is hij helemaal uit vorm. Hij probeert een comeback te maken. Met Nick Frost.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen