compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 21-10 t/m 27-10
Film van de week!
MENU

Dance Academy: The Movie

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Dance Academy: The Movie

Dance Academy: The Movie filmstill

Dance Academy: The Movie filmstill

Delen op facebook
Dance Academy: The Movie
Nederlandse première: 7-9-2017
Australië, Duitsland, 2017, 101 min,

Tara Webster deed niets liever dan dansen. Ze brak echter haar rug tijdens een auditie en werkt nu als serveerster. Ze wordt echter overgehaald door haar oude dansgezelschap om weer te gaan dansen.

Dance Academy: The Movie trailer en bijzonderheden

Deze film is een vervolg op een populaire Australische TV-serie met dezelfde naam. Veel van de personages en bijbehorende acteurs keren terug.

Trailer van Dance Academy: The MovieBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dance Academy: The Moviehttps://i1.ytimg.com/vi/jU1zn8WqIQg/hqdefault.jpg2017-08-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Jeffrey Walker regisseerde ook enkele afleveringen van Modern Family. Ook was hij tot 2007 actief als acteur.

Dance Academy: The Movie - Bioscopen, Tijden & Tickets

Synopsis distributeur

Tara Webster leek een van de beste balletdanseressen van haar generatie te worden, maar toen liep ze een zware blessure op. De afgelopen achttien maanden heeft ze haar best gedaan om zich te verzoenen met een leven als student aan de universiteit. Ze droomt echter nog steeds van een carrière als ballerina. Op een dag besluit ze, eigenlijk tegen beter weten in, een comeback te maken. Ze laat haar leven en liefde achter in Sydney en reist naar New York. Maar daar wordt ze bij iedere auditie afgewezen; de regels van de balletwereld blijken keihard. Na verloop van tijd beseft Tara dat ze eerst zichzelf zal moeten vinden en vertrouwen. Anders bestaat het risico dat haar droom haar alles kost wat echt belangrijk voor haar is...

Productiemaatschappij: Australian Children's Television Foundation, Cato Logistics, Film Victoria, Screen Australia, Screen NSW, StudioCanal, Werner Film Productions, ZDF Enterprises, Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF)

Cast & Regisseur

Tara Morice

Miss Raine
Miranda Otto

Madeline Moncur
Keiynan Lonsdale

Ollie Lloyd
Alicia Banit

Kat Karamakov
Xenia Goodwin

Tara Webster
Dena Kaplan

Abigail Armstrong

Nieuws over Dance Academy: The Movie