compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Films > Dance Academy: The Movie

Dance Academy: The Movie

***1/20
Waardering: 3.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama

Pitch van Dance Academy: The Movie
Dance Academy: The Movie filmstill
Dance Academy: The Movie filmstill
Delen op facebook
Dance Academy: The Movie
Nederlandse première: 7-9-2017
Australië, Duitsland, 2017, 101 min,
Tara Webster deed niets liever dan dansen. Ze brak echter haar rug tijdens een auditie en werkt nu als serveerster. Ze wordt echter overgehaald door haar oude dansgezelschap om weer te gaan dansen.
trailer en bijzonderheden over Dance Academy: The Movie
Deze film is een vervolg op een populaire Australische TV-serie met dezelfde naam. Veel van de personages en bijbehorende acteurs keren terug.
Aanloop van Dance Academy: The Movie
Regisseur Jeffrey Walker regisseerde ook enkele afleveringen van Modern Family. Ook was hij tot 2007 actief als acteur.
BioscoopAgenda van Dance Academy: The Movie

Dance Academy: The Movie in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Dance Academy: The Movie zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Tara Webster deed niets liever dan dansen. Ze brak echter haar rug tijdens een auditie en werkt nu als serveerster. Ze wordt echter overgehaald door haar oude dansgezelschap om weer te gaan dansen. Naar de Australische TV-serie.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Tara Webster leek een van de beste balletdanseressen van haar generatie te worden, maar toen liep ze een zware blessure op. De afgelopen achttien maanden heeft ze haar best gedaan om zich te verzoenen met een leven als student aan de universiteit. Ze droomt echter nog steeds van een carrière als ballerina. Op een dag besluit ze, eigenlijk tegen beter weten in, een comeback te maken. Ze laat haar leven en liefde achter in Sydney en reist naar New York. Maar daar wordt ze bij iedere auditie afgewezen; de regels van de balletwereld blijken keihard. Na verloop van tijd beseft Tara dat ze eerst zichzelf zal moeten vinden en vertrouwen. Anders bestaat het risico dat haar droom haar alles kost wat echt belangrijk voor haar is...