compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Dans la maison

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Dans la maison

Delen op facebook
Dans la maison
Nederlandse première: 11-10-2012
Frankrijk, 2012, 114 min,

De leraar Germain is teleurgesteld door het huiswerk van zijn leerlingen, totdat hij het korte verhaal In Het Huis leest van Claude. In het verhaal dringt een jongen binnen in het huis van een klasgenoot. Germain moedigt Claude aan om vooral verder te schrijven maar dat betekent wel dat Claude weer moet inbreken in het huis. De situatie loopt steeds verder uit de hand terwijl Germain gebiologeerd raakt door het verhaal.

Bekijk bij:

Cinemember

Dans la maison trailer en bijzonderheden

Deze film is geselecteerd voor de filmfestivals van Toronto en San Sebastian.

Trailer van Dans la maisonBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dans la maisonhttps://i1.ytimg.com/vi/lK8KQoURbnU/hqdefault.jpg2012-10-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur François Ozon maakte eerder de fikm Potiche. Kristin Scott Thomas zagen we eerder in Il y a longtemps que je t'aime en Fabrice Luchini die de rol van Germain speelt zagen we in "Les femmes du 6ieme etage".

Dans la maison - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dans la maison in de bioscoop

Wil je Dans la maison zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

De leraar Germain leest het verhaal In Het Huis van Claude. In het verhaal dringt een jongen binnen in het huis van een klasgenoot. Germain moedigt Claude aan om vooral verder te schrijven maar dat betekent wel dat Claude weer moet inbreken in het huis. Van de regisseur van Potiche.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: ABC Distribution, Alliance Films, Cinemien, Filmcoopi Zürich, FOZ, Mandarin Films, Momentum Pictures, Wild Bunch, Wild Bunch Distribution