compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 30-5 t/m 5-6
Film van de week!
MENU

Dark Rider

Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Dark Rider

Dark Rider filmstill

Dark Rider filmstill

Delen op facebook
Dark Rider
Nederlandse première: 8-7-2021
België, 2020, 91 min,

In Dark Rider wil Ben Felten (51), bij wie als tiener een degeneratieve oogziekte werd vastgesteld die hem halverwege de dertig volledig blind maakte zijn jeugddroom waarmaken: motorracen op topniveau.

Dark Rider trailer en bijzonderheden

Blinde coureur Ben Felten trainde 18 maanden lang samen met de bekende Australische motorcoureur Kevin Magee, die achter hem aanreed en hem via een radio instructies gaf. Uiteindelijk lukt het Felten 269 km/uur te klokken.

Trailer van Dark RiderBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dark Riderhttps://i1.ytimg.com/vi/sHFBt5S-b6U/hqdefault.jpg2021-05-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eva Küpper maakte eerder What's in a Name (2009).

Recensies van Dark Rider

Dark Rider - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dark Rider in de bioscoop

Wil je Dark Rider zien? Koop of huur de film hier:Ben Felten (51), bij wie als tiener een degeneratieve oogziekte werd vastgesteld die hem halverwege de dertig volledig blind maakte. Toch wil hij zijn jeugddroom waarmaken: motorracen op topniveau.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Als tiener werd de Australiër Ben Felten (51) gediagnosticeerd met een degeneratieve oogziekte, waardoor hij halverwege de dertig volledig blind werd. Ondanks jaren vol tegenslagen en de enorme risico’s, is Ben vastbesloten zijn kinderdroom om een professionele motorcoureur te worden, na te jagen. Samen met voormalig Grand Prix-kampioen Kevin Magee (57) wil hij het wereldsnelheidsrecord op land verbreken en de snelste blinde motorrijder ter wereld worden. Tijdens hun intense reis kruisen de paden van Ben en Kevin die van de dertienjarige Jed, die worstelt om zijn weg in het leven te vinden en lijdt aan een vergelijkbare oogaandoening.

Productiemaatschappij: Serendipity Films

Cast & Regisseur