compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

De Bellinga's: Pretpark op stelten

Voor alle leeftijden

Pitch van De Bellinga's: Pretpark op stelten

Delen op facebook
De Bellinga's: Pretpark op stelten
Nederlandse première: 10-7-2024
Nederland, 2024, 70 min,

In De Bellinga's: Pretpark op stelten heeft de populaire gezin een vakantiehuis op een attractiepark en kan alle attracties uitproberen. Alleen moeten de kinderen repeteren voor een parkshow. Als er plotseling twee bekende criminelen verschijnen, is de chaos compleet met een waanzinnige achtervolging

De Bellinga's: Pretpark op stelten trailer en bijzonderheden

Trailer van De Bellinga's: Pretpark op steltenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Bellinga's: Pretpark op steltenhttps://i1.ytimg.com/vi/ahEy-APcOn4/hqdefault.jpg2024-07-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Armando de Boer regisseerde de eerdere Bellinga-films, Waar is het Grote Boek van Sinterklaas? (2019) en Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht (2018).

De Bellinga's: Pretpark op stelten - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Bellinga's: Pretpark op stelten in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Na het enorme succes van hun eerste twee films zijn de Bellingas terug met een nieuw zomers avontuur vol vrolijke liedjes.

Hoera, het is weer zomervakantie en de familie Bellinga heeft superleuke plannen! Ze hebben een vakantiehuisje op een supergaaf pretpark en mogen alle attracties uitproberen. Veel tijd hebben de Bellingas alleen niet, want de kids moeten repeteren voor de parkshow en papa Danil is in training voor de Zomerspelen waar hij de prijs kan winnen voor coolste papa van het jaar. Ondertussen moeten ze ook nog op de hond van de directeur passen en dat is geen eenvoudig klusje. Als twee bekende boeven ineens opduiken op het park, is de chaos compleet en belanden de Bellingas in een doldwaze achtervolging.

Productiemaatschappij: Jabadoo