compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

De Belofte van Pisa

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van De Belofte van Pisa

Thor Braun (IJsbrand Versluys), Olivia Lonsdale (Annelies Salomons) en Yorick van Wageningen (Pluizebol)

Thor Braun (IJsbrand Versluys), Olivia Lonsdale (Annelies Salomons) en Yorick van Wageningen (Pluizebol)

Delen op facebook
De Belofte van Pisa
Nederlandse premi√®re: 10-10-2019
Nederland, 2019, 110 min,

Samir, door iedereen Sam genoemd, kan fantastisch trompet spelen. Samís tien jaar oudere broer Mo en zijn vriend Soesi zorgen er daarom voor dat Sam auditie mag doen bij het Muzieklyceum Zuid.
Hij wordt toegelaten tot het Lyceum door een leraar die ook Pluizenbol wordt genoemd. Mo laat zijn broertje bij IJssalon Pisa beloven dat hij hoe dan ook zijn school af zal maken en zijn diploma zal halen. Maar dat zal nog niet zo makkelijk worden want hij is de enige jongen met een Marokkaanse afkomst op de school en ook liefde komt in het spel.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

De Belofte van Pisa trailer en bijzonderheden

Het is een verfilming van het boek 'De belofte van Pisa' van Mano Bouzamour.

Trailer van De Belofte van PisaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Belofte van Pisahttps://i1.ytimg.com/vi/-CA2LFKhsdY/hqdefault.jpg2019-08-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Internationale acteur Yorick van Wageningen heeft de rol van Pluizenbol op zich genomen. Hij is bekend van The Girl with the Dragon Tattoo (2011) en The Way (2010). Ook actrice Monic Hendrickx speelt in de film. Zij is vooral bekend van de serie 'Penoza' (2010-2017) en de film Unfinished Sky (2007).

De Belofte van Pisa - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Belofte van Pisa in de bioscoop

Wil je De Belofte van Pisa zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

Het verhaal van een Nederlands-Marokkaanse jongen die moet overleven op een muziekacademie in het chique Amsterdam-Zuid, terwijl zijn broer in de gevangenis zit.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Samir, door iedereen Sam genoemd, kan fantastisch trompet spelen. Samís tien jaar oudere broer Mo en zijn vriend Soesi zorgen er daarom voor dat Sam auditie mag doen bij het Muzieklyceum Zuid. Hoewel Sam geen noot kan lezen is de strenge docent Fred Morenissen, door iedereen Pluizenbol genoemd, zo onder de indruk dat hij wordt toegelaten tot het Lyceum. Mo laat zijn broertje bij IJssalon Pisa beloven dat hij hoe dan ook zijn school af zal maken en zijn diploma zal halen en belooft op zijn beurt om hem hierbij te helpen. Op hetzelfde moment worden Mo en Soesi aangehouden voor een gewapende overval terwijl Sam machteloos toekijkt. Op eigen houtje begint hij op het Muzieklyceum, waar hij de enige leerling van Marokkaanse afkomst is. Tot Samís verbazing wordt Annelies, het mooiste meisje uit de klas, verliefd op hem. Ondertussen probeert hij zijn broer uit de gevangenis te krijgen, moet hij zich staande houden tegenover de pesterijen van zijn klasgenoot IJsbrand en maakt zijn vader zich zorgen over de omgang met niet-gelovigen. Zo goed en kwaad als gaat houdt Sam de twee werelden gescheiden. Maar als de rechtszaak van Mo een onverwachte wending krijgt, Annelies hem in de steek laat en Sam uit huis wordt gezet wordt het wel heel moeilijk om zich aan De Belofte van Pisa te houden.
De Belofte van Pisa is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mano Bouzamour.

Productiemaatschappij: All Yours Film

Cast & Regisseur

Nieuws over De Belofte van Pisa