compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 17-1 t/m 23-1
WEB | mobiel
Mary Queen of Scots
MENU
Home > Filmsterren > Norbert ter Hall

Norbert ter Hall

Norbert ter Hall: films, nieuws

 
Biografie van Norbert ter Hall

Regisseur en scenarist Norbert ter Hall is naast film ook actief in tv-land met onder meer de zeer succesvolle serie 'A’DAM – E.V.A'.

Ter Hall debuteerde met de speelfilm Monte Carlo, een eigenzinnige versie van Driving Miss Daisy. Als filmscenarist debuteert hij met de film &Me waar hij zijn geliefde Amsterdam verruilt voor Brussel in een soort verhaal a la de tv-serie 'A’DAM – E.V.A'.
Trivia over Norbert ter Hall
Ter Hall experimenteert vaak met genres, zo maakte hij de registratie van de show van theo Maassen tot een film "Zonder Pardon".
Norbert ter Hall In het nieuws
Elvira Minguez in 'El guardián invisible' (2017)

Spaanse Elvira Mínguez in Nederlandse film

In romkom 'Mi Vida' gaat Loes Luca op Spaanse les

29-5-2018 De Spaanse actrice Elvira Mínguez speelt tegenover Loes Luca in de Nederlandse romkom Mi vida (Mijn Leven). Mínguez speelde meest recent in Todos lo saben, een voor een Gouden Palm genomineerde thriller met Penélope Cruz en Javier Bardem.

(c) NFF - Lucia Guglielmett

Eerste helft nominaties Gouden Kalveren bekend

28-9-2014 Gisteravond is de eerste helft van de genomineerden voor de Gouden Kalveren bekend gemaakt. Dit gebeurde tijdens de talkshow op het Nederlands Film Festival.

(c) Arjo Frank

Première &Me in foto's

12-3-2013 Afgelopen zondag ging de film &Me in première. De film werd op de zijkant van het EYE gebouw geprojecteerd. Onze fotograaf was aanwezig bij deze bijzondere première.

Nederlands Filmfonds ondersteunt drie films

28-6-2011 Net Nederlands Filmfonds heeft in totaal 1 miljoen euro beschikbaar gesteld aan drie films: Atomium van Norbert ter Hall, De groeten! (van Mike) van Maria Peters en Finn van Frans Weisz.

Nederlandse theatervoorstelling in de bioscoop

Theatershow Zonder pardon van Theo Maassen op het grote scherm

14-8-2009 Voor het eerst zal komend najaar een Nederlandse theatervoorstelling te zien zijn in de bioscoop. Na een succesvol tournee komt zesde de theatershow van Theo Maassen 'Zonder Pardon' in de bioscoop.

Laatste filmnieuws
Norbert ter Hall Feiten
producent, regisseur, scenarioschrijver
Geboren 6-10-1966
Regisseur en scenarist Norbert ter Hall is naast film ook actief in tv-land met onder meer de zeer succesvolle serie 'A’DAM – E.V.A'.
BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+
85 films in Den Haag deze week
85 films in Den Haag deze weekDe laatste filmvertoning in Den Haag is vanavond om 22:30 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl