compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 25-2 t/m 3-3
Film van de week!
MENU

&Me

**1/200
Waardering: 2.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van &Me

Mark Waschke (Eduard), Teun Luijkx (Richard) en Verónica Echegui (Edurne)

Mark Waschke (Eduard), Teun Luijkx (Richard) en Verónica Echegui (Edurne)

Delen op facebook
&Me
Nederlandse première: 14-3-2013
Nederland, 2013, 100 min,

De 24-jarige Spaanse studente Edurne verhuist naar Brussel om stage te lopen. Daar leert ze de 40-jarige Duitse homoseksueel Eduard kennen. Hij is zo teleurgesteld in de liefde dat hij op zoek is naar een vrouw. Edurne en Eduard krijgen een bijzondere relatie.

Bekijk bij:

&Me trailer en bijzonderheden

Om het Europese thema van de film acht te nemen is de film in Belgie gefilmd, de regisseur is Nederlands en de hoofdrolspelers komen uit Spanje, Duitsland en Nederland.

Trailer van &MeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film &Mehttps://i1.ytimg.com/vi/Vg7Nsf90cu4/hqdefault.jpg2013-03-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Norbert ter Hall debuteert hij met zijn speelfilmdebuut. Hij heeft echter wel eerder enkele TV-series geregisseerd. Ook regisseerde hij Theo Maassen: Zonder pardon.

&Me - Bioscopen, Tijden & Tickets

&Me in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je &Me zien? Koop of huur de film hier:



De 24-jarige Spaanse studente Edurne verhuist naar Brussel om stage te lopen. Daar leert ze de 40-jarige Duitse homoseksueel Eduard kennen. De twee krijgen een bijzondere relatie.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Cinéart, Eyeworks Film & TV Drama, Farbfilm-Verleih, Phanta Vision Film International B.V., unafilm

Nieuws over &Me