compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 24-11 t/m 30-11
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Sallie Harmsen

Sallie Harmsen

Sallie Harmsen: films, nieuws

 

Biografie van Sallie Harmsen

Sallie Harmsen is al in diverse producties te zien geweest voordat zij haar eerste hoofdrol speelde in Het echte leven (2008). Ze speelde o.a. samen met Tara Elders in De Muze, over een introverte jonge dichter die worstelt met een writer's block en een mysterieus meisje ontmoet. Daarnaast was ze te zien in de twee sinterklaas films Het Paard van Sinterklaas (2005) en Waar is het paard van Sinterklaas? (2007). Verder speelde ze een rol in de korte film 'Brommermeisje' (2005) van "Janneke van Heesch" en een kleine rol in Guernsey (2005).

Het echte leven van Robert Jan Westdijk was de openingsfilm van het Nederlands Film Festival 2008. Na de vertoning van de film werden regisseur Westdijk en de acteurs Sallie, Ramsey Nasr en Loek Peters gehuldigd op het podium.

Trailer met Sallie Harmsen

Zee van tijd trailer

Sallie Harmsen In het nieuws

Ariane SChluter en de echte Lucia de Berk (rechts) (c) Arjo Frank

Lucia de B. Nederlandse Oscarinzending

4-9-2014 De film Lucia de B. zal Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens de Academy Awards, beter bekend als de Oscars. Dat is vandaag bekend geworden.

Speelweek 14: nieuw in de bioscoop

2-4-2014 De mooiste filmweken zijn toch wel de weken waarin er ieder wat wils wordt uitgebracht. Deze week komen er zeven nieuwe films en er zit drama, actie, thriller, docu en arthouse bij. De film van de week is Lucia de B..

Ariane Schluter als Lucia De B. (c) Independent Films

Lucia de B: de verfilming van tunnelvisie

2-4-2014 Donderdag 3 april komt Lucia de B. uit, de verfilming van één van de grootste rechterlijke dwalingen in Nederland. BiosAgenda.nl sprak met regisseur Paula van der Oest en hoofdrolspelers Ariane Schluter en Sallie Harmsen over de achtergrond van deze film.

Sallie Harmsen, Barry Atsma en Fedja van Huêt in Lucia de B.

14-5-2013 Onlangs werd bekend dat Ariane Schluter de hoofdrol gaat spelen in Lucia de B. Nu is ook bekend gemaakt dat Sallie Harmsen, Barry Atsma en Fedja van Huêt in de film te zien zullen zijn.

Cast van Kenau bekend gemaakt

13-2-2013 Maarten Treurniet had met De Heineken ontvoering een sterke film afleverd: nu heeft hij de cast van zijn nieuwe film bekend gemaakt.

<  12  >
Laatste filmnieuws

Sallie Harmsen Feiten

Sallie Harmsen in Zee van tijd
acteur
Sallie Harmsen brak door met haar hoofdrol in Het echte leven. Daarvoor speelde ze enkele kleine rollen in.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

174 films in Amsterdam deze week

174 films in Amsterdam deze week174 films zijn te zien in Amsterdam deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl