compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Daan Schuurmans

Daan Schuurmans

Daan Schuurmans: films, nieuws

 

Biografie van Daan Schuurmans

Daan Schuurmans in De Held
Daan Schuurmans in De Held
Daan Schuurmans ging naar de toneelscholen in Maastricht en Amsterdam. Na het voltooien van zijn opleiding verscheen Daan in verschillende theaterproducties, waaronder de bekroonde voorstelling Hamlet bij De Trust. Vervolgens ontving hij een aantal gastrollen in series als Fort Alpha. Daan kreeg nationale bekendheid dankzij zijn rol in Westenwind als Anton Noordermeer.

Hierna speelde hij hoofdrollen in de films Costa! en Volle Maan en verscheen hij in de serie Rozengeur & Wodka Lime. In 2003 was Daan te zien in de familiefilms Polleke en Pipo en de P-p-parelridder en ook in de romantische komedie Phileine Zegt Sorry, in 2004 speelde hij in "Floris en Knetter". Sinds 2005 is hij Maarten Lommen in de tv-serie Keyzer & de Boer.

In 2007 is Daan te zien in de romantische komedie Alles is liefde van Kim van Kooten en Joram Lürsen. In deze film speelt Daan de homoseksuele partner van Victor, gespeeld door Paul de Leeuw.

Trivia over Daan Schuurmans

Daan Schuurmans was de Shooting Star voor Nederland op het filmfestival van Berlijn.

Daan Schuurmans In het nieuws

De Held opent Nederlands Film Festival

Array

29-6-2016 Het Nederlands Film Festival heeft zijn openingsfilm voor de komende editie bekend gemaakt: De Held, een verfilming van een boek van Jessica Durlacher.

Daan Schuurmans, Copyright 2015 ArjoFrank Fotografie

Daan Schuurmans in Soof 2

Array

5-5-2016 Daan Schuurmans is toegevoegd aan de cast van Soof 2. Hij speelt de rol van dierenarts Thomas, die het hoofd van Soof nog verder op hol laat slaan.

De mannen van Mannenharten 2!

Array

15-12-2015 17 december is het zover! Dan komt Mannenharten 2 in de bioscoop. Onze fotograaf was aanwezig bij de fotocall van de cast en zette de mannen op de foto.

Daan Schuurmans en Thekla Reuten, Copyright 2015 ArjoFrank Fotografie

Premire De Renie in foto's

Array

15-7-2015 Afgelopen dinsdag ging in Tuschinki De Renie in premire, de nieuwe film met Thekla Reuten en Daan Schuurmans. Onze fotograaf was er natuurlijk bij.

Speelweek 29: nu in de bioscoop

Array

15-7-2015 Geen lange introductie deze week! Er komen tien nieuwe films uit dus we hebben een hoop te bespreken. De film van de week is Inside Out.

<  1234  >
Laatste filmnieuws

Daan Schuurmans Feiten

acteur, producent, stemacteur
Geboren 24-1-1972
Daan kreeg nationale bekendheid dankzij zijn rol in Westenwind als Anton Noordermeer. Hierna speelde hij hoofdrollen in de films Costa! en Volle Maan. In 2003 verscheen hij in Phileine Zegt Sorry en in 2007 in Alles is liefde.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

65 films in Eindhoven deze week

65 films in Eindhoven deze weekVandaag wordt er in Eindhoven maar liefst 127 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl