compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 19-11 t/m 25-11
Film van de week!
MENU

Snow Fever

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Snow Fever

Snow Fever filmstill

Snow Fever filmstill

Delen op facebook
Snow Fever
Nederlandse première: 14-10-2004
Nederland, 2004, 99 min,

De dromerige en verlegen Nicky gaat op wintersport helemaal los; in navolging van haar vriendinnen Max en Sam stort ze zich in de hevige concurrentiestrijd om de populaire snowboardleraar Ryan. Daarbij dreigt ze de vriendschap met haar dikste vriendin Eef kwijt te raken en riskeert ze de liefde van de jongen waar ze echt om geeft...

bijzonderheden

De opnames vonden grotendeels plaats in de Oostenrijkse skiplaats Sölden. Het budget bedroeg €2 miljoen. Als voorfilm van deze komedie is in sommige bioscopen de korte film League of Legends met Edgar Davids - de aanvoerder van het Nederlands voetbalelftal - te zien.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Pim van Hoeve regisseerde ook Liever Verliefd (2003). Het scenario is afkomstig van Pieter Bart Korthuis. Korthuis is ondermeer verantwoordelijk voor de nieuwe Belgische advocatenserie 'De wet volgens Milo'. Daan Schuurmans die de hoofdrol speelt, was ook bezig met de opnames de speelfilmversie van Floris. Jim Bakkum had eerder ook een gastrol in 'Baantjer' en een rolletje in de fotosoap 'Jong Zuid'.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Hope & Glory Pictures International GmbH, NL Film Produkties