compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Snow Fever

Snow Fever

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruik

komedie, romantiek

Pitch van Snow Fever
Snow Fever filmstill
Snow Fever filmstill
Delen op facebook
Snow Fever
Nederlandse première: 14-10-2004
Nederland, 2004, 99 min,
De dromerige en verlegen Nicky gaat op wintersport helemaal los; in navolging van haar vriendinnen Max en Sam stort ze zich in de hevige concurrentiestrijd om de populaire snowboardleraar Ryan. Daarbij dreigt ze de vriendschap met haar dikste vriendin Eef kwijt te raken en riskeert ze de liefde van de jongen waar ze echt om geeft...
bijzonderheden over Snow Fever
De opnames vonden grotendeels plaats in de Oostenrijkse skiplaats Sölden. Het budget bedroeg €2 miljoen. Als voorfilm van deze komedie is in sommige bioscopen de korte film League of Legends met Edgar Davids - de aanvoerder van het Nederlands voetbalelftal - te zien.
Aanloop van Snow Fever
Pim van Hoeve regisseerde ook Liever Verliefd (2003). Het scenario is afkomstig van Pieter Bart Korthuis. Korthuis is ondermeer verantwoordelijk voor de nieuwe Belgische advocatenserie 'De wet volgens Milo'. Daan Schuurmans die de hoofdrol speelt, was ook bezig met de opnames de speelfilmversie van Floris. Jim Bakkum had eerder ook een gastrol in 'Baantjer' en een rolletje in de fotosoap 'Jong Zuid'.
BioscoopAgenda van Snow Fever

Snow Fever in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Snow Fever zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De dromerige Nicky gaat op wintersport helemaal los. Ze gaat net als haar vriendinnen achter een populaire skileraar aan, maar vergeet daardoor de jongen waar ze echt om geeft.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen