compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Eva van der Gucht

Eva van der Gucht

Eva van der Gucht: films, nieuws

 

Biografie van Eva van der Gucht

Halina Reijn, Beppie Melissen en Eva van der Gucht in Oude Liefde
Halina Reijn, Beppie Melissen en Eva van der Gucht in Oude Liefde

Eva van der Gucht is een Vlaams actrice die ook veel actief is in Nederland. Ze speelde onder andere in Dik Trom, Iedereen Beroemd! en de TV-serie S!ngle.

Eva van der Gucht werd geboren in Mortsel, een dorp in de buurt van Antwerpen. Na de middelbare school deed ze audities bij verschillende toneelscholen waaronder in Amsterdam. Daar startte ze uiteindelijk haar opleiding.

Op haar twintigste speelde Van Der Gucht in Iedereen Beroemd!, een film die werd genomineerd voor een Oscar voor Beste Buitenlandse film.

In Nederland werd ze vooral bekend door haar rol in de TV-serie S!ngle en de jeugdfilms Dik Trom en Achtste-Groepers Huilen niet.

Trivia over Eva van der Gucht

Eva van der Gucht kan naadloos schakelen tussen haar Vlaamse en Nederlandse accent. Ze heeft hier ook logopedie voor gehad.

Eva van der Gucht In het nieuws

Beppie Melissen (c) Arjo Frank

Nicole van Kilsdonk maakt Oude Liefde

11-10-2016 Nicole van Kilsdonk heeft haar nieuwe project bekend gemaakt: Oude Liefde, een film met onder andere Beppie Melissen en Gene Bervoets.

Hallo Bungalow recensie

'Los zand'

2-12-2015 Anne de Clercq heeft voor haar nieuwe film Hallo Bungalow heeft een talentvolle cast bij elkaar gekregen. Maakt dat ook een goede film?

Jennifer Hoffman voegt zich bij Hallo Bungalow

12-8-2015 Jennifer Hoffman is toegevoegd aan de cast van Hallo Bungalow. Eerder konden we al melden dat Lies Visschedijk en Eva van der Gucht de hoofdrollen in deze komedie zullen spelen.

Eva van der Gucht, Copyright 2015 ArjoFrank Fotografie

Cast bekend van Hallo Bungalow

4-8-2015 Vandaag is de cast bekend gemaakt van de komedie Hallo Bungalow, de nieuwe film van Anne de Clercq, die eerder Jack Bestelt Een Broertje maakte.

Nils Verkooijen (c) BiosAgenda.nl

Nu echt de duurste NL filmset

Op de set van Bobby en de Geestenjagers

5-2-2013 Onlangs was BiosAgenda.nl op de set van de familiefilm Bobby en de Geestenjagers. Nu film werd opgenomen op de S.S. Rotterdam, en vormt daarmee het duurste decor van Nederland.

<  12  >
Laatste filmnieuws

Eva van der Gucht Feiten

Eva van der Gucht© (c) Arjo Frank/BiosAgenda.nl
acteur, stemacteur
Geboren 1-9-1977
Eva van der Gucht werd geboren in Belgie maar deed de toneelschool in Amsterdam. Ze werd bekend door de TV-serie S1ngle en de film Dik Trom.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

70 films in Breda deze week

70 films in Breda deze week70 films zijn te zien in Breda deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl