compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Oude Liefde

Oude Liefde

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

drama

Pitch van Oude Liefde
Oude Liefde: Beppie Melissen (Fransje)
Oude Liefde: Beppie Melissen (Fransje)
Delen op facebook
Oude Liefde
Nederlandse première: 2-11-2017
Nederland, 2017, 99 min,
Ton en Fransje zijn zijn in de zestig en al jaren gescheiden. Als hun zoon plots overlijdt zoeken ze weer troost bij elkaar. Hun oude liefde komt weer tot leven, wat ze proberen geheim te houden voor hun familie.
trailer en bijzonderheden over Oude Liefde
De film snijdt het taboe aan van liefde en lust op hogere leeftijd.
Aanloop van Oude Liefde
Regissseur Nicole van Kilsdonk maakte eerder de film Onder het Hart. Ook die film weet de thema's dood en liefde in één verhaal te stoppen. Van Kilsdonk maakte ook de film Ventoux.
Recensies van Oude Liefde
BioscoopAgenda van Oude Liefde

Oude Liefde in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Oude Liefde zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Ton en Fransje zijn zijn in de zestig en al jaren gescheiden. Als hun zoon plots overlijdt zoeken ze weer troost bij elkaar. Van de regisseur van Ventoux en Onder Het Hart.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Twee gescheiden zestigers zien elkaar voor het eerst na vele jaren als hun 40-jarige zoon plotseling komt te overlijden.

Twee gescheiden zestigers zien elkaar voor het eerst na vele jaren als hun 40-jarige zoon plotseling komt te overlijden. In de maanden die volgen zoeken ze troost bij elkaar en laait hun oude liefde weer op. Ze genieten van een onschuldige affaire, die ze geheim proberen te houden voor hun familie. Dat blijkt echter ingewikkelder te zijn dan bedacht. Net als het wegdrukken van onverwerkte problemen van vroeger. Voordat ze het weten raken zij net als hun families verstrikt in de gevolgen van deze grote liefde.