compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Oude Liefde

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Oude Liefde

Beppie Melissen (Fransje)

Beppie Melissen (Fransje)

Delen op facebook
Oude Liefde
Nederlandse première: 2-11-2017
Nederland, 2017, 99 min,

Ton en Fransje zijn zijn in de zestig en al jaren gescheiden. Als hun zoon plots overlijdt zoeken ze weer troost bij elkaar. Hun oude liefde komt weer tot leven, wat ze proberen geheim te houden voor hun familie.

Bekijk bij:

Cinemembervideoland

Oude Liefde trailer en bijzonderheden

De film snijdt het taboe aan van liefde en lust op hogere leeftijd.

Trailer van Oude LiefdeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Oude Liefdehttps://i1.ytimg.com/vi/Nj8bUgXNOeg/hqdefault.jpg2017-09-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regissseur Nicole van Kilsdonk maakte eerder de film Onder het Hart. Ook die film weet de thema's dood en liefde in één verhaal te stoppen. Van Kilsdonk maakte ook de film Ventoux.

Recensies van Oude Liefde

Oude Liefde - Bioscopen, Tijden & Tickets

Oude Liefde in de bioscoop

Wil je Oude Liefde zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember videoland

Ton en Fransje zijn zijn in de zestig en al jaren gescheiden. Als hun zoon plots overlijdt zoeken ze weer troost bij elkaar. Van de regisseur van Ventoux en Onder Het Hart.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Twee gescheiden zestigers zien elkaar voor het eerst na vele jaren als hun 40-jarige zoon plotseling komt te overlijden.

Twee gescheiden zestigers zien elkaar voor het eerst na vele jaren als hun 40-jarige zoon plotseling komt te overlijden. In de maanden die volgen zoeken ze troost bij elkaar en laait hun oude liefde weer op. Ze genieten van een onschuldige affaire, die ze geheim proberen te houden voor hun familie. Dat blijkt echter ingewikkelder te zijn dan bedacht. Net als het wegdrukken van onverwerkte problemen van vroeger. Voordat ze het weten raken zij net als hun families verstrikt in de gevolgen van deze grote liefde.

Productiemaatschappij: A Private View, A Sound, Catvertise, CoBo Fonds, Dutch Casting Agency, Elskes Kast Casting, Film Kitchen, The, Filmmore, Kemna Casting, September Film