compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Marcel Musters

Marcel Musters

Marcel Musters: films, nieuws

 

Biografie van Marcel Musters

Marcel Musters was zes jaar psychiatrisch verpleegkundige voor hij in 1986 eindexamen deed voor de toneelschool in Amsterdam. Hij is sinds 1985 medeoprichter, vast lid van de artistieke kern en acteur van de Mug.

Sindsdien speelde hij in de meeste voorstellingen van de Mug, o.a. Onder Controle, Co*Star, In de rui, In de lucht en Zwaargewicht. Daarnaast speelde hij in diverse films als Oeroeg en "Filmpje", De Dominee, Stille Nacht en Amazones en tv-series als Buro Kruislaan, Loenatik, Seth en Fiona, Consult, Baantjer, Flodder, Oud Geld, Grijpstra & de Gier, Ik ben Willem en Vuurzee.

In mugmetdegoudentand’s eigen televisieseries bij de VPRO speelde hij in de drie-onder-een-kap dramaserie Hertenkamp - het personage Max waarvoor hij een Gouden Beeld (2000 ‘beste acteur’) ontving.

Marcel Musters In het nieuws

Martin van Waardenberg (c) Arjo Frank

Diederik Ebbinge start met tweede film

8-7-2014 Marcel Musters en Martin van Waardenberg spelen de hoofdrollen in de nieuwe film van Diederik Ebbinge: Kidnep. De opnames van deze film starten vandaag.

Een deel van de cast van De Bende van Oss

Premiere De Bende van Oss in beeld en geluid

Openingsavond Nederlands Film Festival 2011

22-9-2011 Gisteren, 21 september, werd het Nederlands Film Festival feestelijk geopend met De Bende van Oss, van regisseur André van Duren. Wij waren erbij met camera en fotograaf.

Nominaties Gouden Kalveren bekendgemaakt

Wolfsbergen zes keer genomineerd

3-10-2007 De leden van de jury van het Nederlands Film Festival (NFF) bestaande uit André van Duren, Pieter Fleury, Ronald Giphart, Brigit Hillenius, Jannie Langbroek, Reinier Selen en voorzitter Paula van der Oest hebben vanavond de nominaties voor de Gouden Kalveren bekendgemaakt. Ze kozen de nominaties uit 76 inzendingen.

Laatste filmnieuws
Huidige prijsvraag

Marcel Musters Feiten

acteur
Geboren 1959
Marcel Musters was 6jaar psychiatrisch verpleegkundige voor hij in 1986 eindexamen deed voor de toneelschool in Amsterdam. Hij is sinds 1985 medeoprichter, vast lid van de artistieke kern en acteur van de Mug.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

70 films in Eindhoven deze week

70 films in Eindhoven deze weekVandaag wordt er in Eindhoven maar liefst 101 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl