compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Vox Populi

Vox Populi

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Vox Populi

Delen op facebook
Vox Populi
Nederlandse première: 23-10-2008
Nederland, 2008, 100 min,
De politiek correcte partij van de ervaren politicus Jos staat er slecht voor. Als hij echter de volkse schoonfamilie van zijn dochter Zoë ontmoet en hun standpunten in zijn eigen campagne gebruikt, stijgt hij in de peilingen. Zijn ego wordt hierdoor echter gevaarlijk groot.

bijzonderheden

Deze film maakt onderdeel uit van een trilogie die Terstall maakt over de Nederlandse samenleving. In de film Simon komt de rol van de dood aan bod. In SEXtet behandelt Terstall de rol van seksualiteit. In dit derde deel wordt de relatie tussen politiek en burgers in de Nederlandse samenleving ontleed.

Aanloop

Regisseur Eddy Terstall maakte eerder Simon en "Rent a Friend".

Recensies van Vox Populi

Vox Populi - Bioscopen, Tijden & Tickets

Vox Populi in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Vox Populi zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Als de politiek correcte Jos de standpunten van de schoonfamilie van zijn dochter overneemt stijgt zijn partij enorm in de peilingen. Derde deel van een trilogie van Eddy Terstall.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: A-Film Distribution, Autofurgón, Cam-a-lot, Camera Car Holand, Camera Rent, Covei Truck Rental, Diks Autoverhuur, EFF Amsterdam, Fresco Film Services, Spaghetti Film BV

Cast & Regisseur