compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Johnny de Mol

Johnny de Mol

Johnny de Mol: films, nieuws

 

Biografie van Johnny de Mol

Vox Populi
Johnny de Mol, Tara Elders en Ton Kas in Vox Populi
Al op jonge leeftijd ontdekt Johnny de liefde voor het artiestenvak. Op zijn zesde kruipt hij achter het drumstel en de piano, op zijn elfde ontdekt hij de gitaar om gedurende zijn dertiende levensjaar zijn allereerste rockband "Plain Habit" op te richten.

Na het behalen van zijn HAVO-diploma werkt Johnny zo’n drie jaar achter de schermen bij een groot aantal televisieprogramma’s, waaronder ‘Het Gevoel van…’, ‘De Staatsloterij Show’ en ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Bij deze laatste productie wordt hij uiteindelijk opnameleider.

Johnny volgt verschillende theaterworkshops. In 2000 treedt hij voor de schermen. Hij geeft in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ gestalte aan het karakter Sylvester Koetsier. Daarna volgen rollen in Baantjer(RTL 4), Spangen(TROS), All Stars(VARA) Costa!(BNN) en Bon Bini Beach(Yorin).

Johnny presenteerde sinds 2001 zijn eigen programma bij The Music Factory, 100% Johnny.
Inmiddels speelt hij niet meer in een band maar laat de muziek knallen vanaf de draaitafel. Dit doet hij onder de naam DJ Lo-Med.

Johnny de Mol In het nieuws

'Vlamingen houden meer van sprookjes'

Filmsetbezoek 'Smoorverliefd

11-9-2013 In januari waren we op bezoek op de set van Smoorverliefd, een remake van een Belgische film met dezelfde naam. De regisseur is wederom Hilde Van Mieghem.

(c) A-film

'Symphatie voor een leugenaar'

Interview met cast van Valentino

21-3-2013 Het kan je vast niet ontgaan zijn: Valentino is vandaag uitgekomen. BiosAgenda.nl sprak onder andere met hoofdrolspelers Najib Amhali en Elise Schaap.

CineKid: premičre Patatje Oorlog in beeld en geluid

Array

14-10-2011 Op de eerste dag van het CineKid festival ging de kinderfilm Patatje Oorlog in premičre. Daarvoor vulde de Westergasfabriek zich met kinderen en ook Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima waren aanwezig. Biosagenda deed verslag.

Scene uit Patje Oorlog. (c) A-film

Vanaf woensdag: Cinekid 2011

Array

7-10-2011 Woensdag 12 oktober begint weer het Cinekid festival, het filmfestival voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar. Biosagenda.nl geeft alvast een voorproefje.

Beeld uit Patatje Oorlog

Cinekid 2011 opent met Patatje Oorlog

Array

12-7-2011 In oktober begint het jaarlijkse Cinekid weer: een filmfestival voor kinderen. De openingsfilms dit jaar is Patatje Oorlog van Nicole van Kilsdonk.

Laatste filmnieuws

Johnny de Mol Feiten

acteur, stemacteur
Geboren 12-1-1979
Johnny de Mol is bekend als acteur en Vj bij MTV. Ook laat hij de muziek knallen vanaf de draaitafel. Dit doet hij onder de naam DJ Lo-Med.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

73 films in Eindhoven deze week

73 films in Eindhoven deze weekDe laatste filmvertoning in Eindhoven is vanavond om 22:00 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl