compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Johan

Johan

**1/200
Waardering: 2.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Johan
Als jongste uit een gezin met elf jongens vormt Johan een echte buitenbeen. Alle kinderen zijn niet alleen vernoemd naar bekende Nederlandse voetballers, maar behalve hij, blinken ze ook nog eens uit in deze sport. Johan houdt niet van voetballen. Zijn passie ligt bij zingen en het maken van muziek. Terwijl zijn broers als profvoetballers carrière maken bij de beste clubs, probeert Johan zanger te worden.
Delen op facebook
Johan
Nederlandse première: 6-10-2005
Nederland, 2004, 90 min,
bijzonderheden over Johan
Michiel Huisman (Volle Maan, Phileine Zegt Sorry, Floris) en Johnny de Mol (Oesters van Nam Kee) spelen de hoofdrollen.
Aanloop van Johan
Regisseuse Nicole van Kilsdonk maakte eerder ook Deining en Ochtendzwemmers. Scenariste Mieke de Jong schreef ook de scripts voor De Gordel van Smaragd en Ochtendzwemmers.
BioscoopAgenda van Johan

Johan in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Johan zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Als jongste uit een gezin met elf jongens vormt Johan een echte buitenbeen. Alle kinderen zijn niet alleen vernoemd naar bekende Nederlandse voetballers, maar behalve hij, blinken ze ook nog eens uit in deze sport. Johan houdt niet van voetballen. Zijn passie ligt bij zingen en het maken van muziek. Terwijl zijn broers als profvoetballers carrière maken bij de beste clubs, probeert Johan zanger te worden.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen